Katrā valstī un tautā ir neskaitāmas sievietes un meitenes, kas par varītēm grib līdzināties "dzīvām lellēm", taču dažām no viņām tas sanāk tik pārliecinoši, ka viņas iemanto pasaules mēroga slavu. Viena no tādām ir 16 gadus vecā taivāniete Lana Feņhuana (attēlā).

Lana, profesionālajās aprindās pazīstama arī kā Mia, ļoti lielu popularitāti ieguvusi Ķīnā, Taivānā un Japānā, lielākoties pateicoties fotogrāfiju virknei, kuras viņa pati uzņēmusi ar izstieptā rokā paņemtu mobilo tālruni.

Nevienam nav noslēpums, ka vairākās Āzijas valstīs liela piekrišana ir meitenēm, kas atgādina "pedofilu sapnīšus", tomēr konservatīvā sabiedrības daļa Lanas neprātīgo slavu uztver neviennozīmīgi, jo skaistajai meitenītei esot tikai 16 gadi.

Lana Feņhuana gan ir tikai meitenes skatuves vārds - tas ir personāžs no Honkongas rakstnieka Jin Yong kulta romāna The Smiling, Proud Wanderer, kas sarakstīts wuxia žanrā un kurā figurē Piecu dievību kulta līdere ar šādu vārdu.

Savukārt atsauces uz popkultūru ir vērojamas Lanas tērpos, jo vietējo sabiedrību fascinē viņas aizraušanās ar kosupure žanru, kas ir kostīmdrāmas un performances mākslas apvienojumums, kura populārākās izpausmes ir manga un anime subžanri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!