Foto: AFP/Scanpix
Krievijas prezidenta Vladimira Putina (attēlā) jociņš par grupveida seksu, kuru viņš pastāstīja nesenā televīzijas intervijā, iedvesmojusi ārvalstu presi apkopot arī citu politiķu padomus seksa lietās.

Putins par grupveida seksu

Foto: AP/Scanpix

Nesenā televīzijas intervijā Krievijas prezidents Vladimirs Putins izteicies, ka viņam nav iebildumu pret grupveida seksu, kamēr tas ir katra cilvēka personīgā darīšana, turklāt, viņaprāt, tā laikā katrs dalībnieks varot arī kādu brīdi paslinkot.

Piparoto piezīmi prezidents gan nesaistīja ar savu pieredzi, bet seksa orģiju, kuru pirms dažiem gadiem Maskavas Valsts bioloģijas muzejā sarīkoja kāda feministiska kustība. Tajā ietilpa arī viena no šobrīd aktuālās kustības Pussy Riot dalībniecēm Nadežda Tolokoņikova.

Kenedija līdzeklis pret migrēnu


Foto: AP/Scanpix

Atentātā 1963. gadā nogalinātais ASV prezidents Džons Ficdžeralds Kenedijs dzīves laikā bija izgudrojis novatorisku līdzekli pret migrēnu, vēsta izdevums The Daily Beast. Kā baumo žurnālisti, Kenedijs reiz sarunā ar britu premjeru Haroldu Makmilanu izteicies: "Ja man trīs dienas nav bijis sievietes, sāk šausmīgi sāpēt galva."

Baltā nama seksa valodnieks Bils Klintons


Foto: AFP/Scanpix

Par vēl vienu novatoru no Baltā nama tiek uzskatīts Bils Klintons, kurš izgudrojis oriģinālu veidu, kā slēpt ārlaulības sakarus. Pēc skandāla ar internisti Moniku Levinsku prezidents tiesā paziņoja, ka viss atkarīgs no vārds "ir" (is) interpretācijas.

Viena lieta esot tad, ja vaicā, vai jums vispār jebkad bijušas seksuālas attiecības ar kādu sievietu, bet pavisam kas cits, ja ar to tiek domāts: "Vai jums ir intīmas attiecības ar viņu tieši šajā brīdī?" "Ja man šo jautājumu uzdotu tagadnes izteiksmē, es atbildētu "nē", un tie nebūtu meli," savu valodniecisko pozīciju pamatoja prezidents.

Strosa-Kāna advokāta padoms svingeriem


Foto: AFP/Scanpix

Noderīgs var izrādīties arī padoms svinga pasākumu cienītājiem, kuru devis seksa skandālā iesaistītā finansista Dominika Strosa-Kāna advokāts Anrī Leklērs (attēlā). Viņa klientu apvainoja par ballītēs prostitūtām un arī ar šo seno profesiju nesaistītām sievietēm izteiktiem piedāvājumiem nodarboties ar seksu.

Kā sprieda advokāts: "Tādās ballītēs ļaudis ne vienmēr ir apģērbti. Un pamēģiniet atšķirt prostitūtu no jebkuras citas kailas sievietes!"

Princis Filips par sievām un prostitūtām


Strosa-Kāna advokātam, iespējams, pilnīgi piekristu Lielbritānijas karalienes Elizabetes II dzīvesbiedrs, princis Filips: "Es neuzskatu, ka prostitūtai piemistu kas vairāk nekā sievai, bet viņas abas dara vienu un to pašu."

Karalienes Viktorijas atturība – mīts


Foto: AFP/Scanpix

Anglijas karaliene Viktorija vēsturē iegājusi kā puritānisma aizstāve, bet nostāsti vēsta, ka viņa tik kaislīgi iekārojusi savu vīru, princi Albertu, ka viņš pat aizslēdzis savas istabas durvis. Viktorija pa tām daudzījusi ar dūrēm, kliegdama: "Ver vaļā! Es esmu karaliene!"

Ugandas diktatora afrodiziaks

Foto: Privātais arhīvs

Raksta autore Deizija Grīnfīlda min vēl vairākus dīvainus seksa padomus, ko snieguši pasaules valstu līderi. Piemēram, Ugandas diktators Idi Amins, kuram ir piecas sievas un aptuveni 45 bērni, apgalvoja, ka vīrišķo spēku viņam vairo apelsīni. Tos dienā vajagot apēst vismaz 40.

Mao Dzedunu veneriskās slimības neatturēja


Foto: EPA/LETA

Ķīnas vadoni Mao Dzedunu saslimšana ar kādu seksuāli transmisīvu slimību nepavisam neatturēja no intīmiem sakariem. "Ja man tas nekaitē, tas nav svarīgi. Es nomazgājos savu sieviešu ķermeņos," līderis skaidrojis savam personiskajam ārstam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!