Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 8. septembra, vakarā populārajā Just bārā no PRO drifta sacīkstēm Biķerniekos svinīgi tika sagaidīts bāra līdzsponsorētais auto, kurš sacensībās ieguva godpilno trešo vietu. Tam par godu – īpaši vētraina ballīte.

DELFI Izklaidei atklāj bāra saimnieki, lai gan bārā Just nebija paredzēts oficiālais PRO drifta afterpārtijs, sacensību trešās vietas ieguvēji Just mašīnītē pēc sacensībām devušies tieši uz šo bāru, lai atzīmētu panākumus.

Bāra apmeklētāji, protams, bijuši sajūsmā - no lielā kausa baudīts šampanietis, suminot braucējus, un ar dzirkstošo dzērienu aplaistīta arī mašīna. Dejas labāko Just dīdžeju pavadījumā līdz pat rītam turpinājušās uz īpaši pozitīva viļņa.

Ar rudens iestāšanos lustes Just bārā nebeidzas - tur joprojām valda vasara, un bāra saimnieki uzsver, ka sezonas noslēguma ballīti rīkos tikai līdz ar patiesi auksta laika iestāšanos. Taču arī rudenī Just kā allaž lutinās ar pārsteigumiem - lieliskiem vietējo zvaigžņu koncertiem un Latvijas labāko dīdžeju priekšnesumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!