Foto: AFP/Scanpix

Franču žurnāls Closer izraisījis kārtējo skandālu britu karaliskajās aprindās, uz sava jaunākā numura vāka publicējot prinča Viljama sievas, Kembridžas hercogienes Katrīnas (attēlā) fotogrāfiju, kurā viņa redzama kailām krūtīm.

Žurnāls publicējis atklātu fotogrāfiju no sērijas, kuru kāds paparaci šomēnes uzņēmis Viljama un Keitas privātu brīvdienu laikā. Tiek apgalvots, ka slepeni tapušajā foto viņa redzama uz kādas greznas viesnīcas terases Francijā.

Pāris iepriekš uzskatīja, ka fotogrāfiem nebūs nekādas pieejas viņu atpūtas vietai - Chateau D'Autet pilij Provansā, kas pieder kādam karalienes radiniekam.

Britu karaliskā ģimene joprojām niknojas par prinča Harija kailfoto nonākšanu presē un nesenajiem attēliem ar princi Filipu nepiedienīgā pozā, kad seko jau nākamais nepatīkamais atgadījums.

Žurnāls Closer publicējis fotogrāfijas, kurās puskailā Keita (30) atpūšas pie peldbaseina. Materiāls pieteikts ar  tekstu "Kembridžas hercogiene puskaila uz terases!"

Izdevuma redaktore Lorēna Pjū sarunā ar žurnālistiem lielījās: "Jāatzīst, ka Harijs tagad jutīsies mazāk vientuļš."

Karaliskās ģimenes preses pārstāvis ir atteicies sniegt komentārus, pirms tiks noteikts foto autentiskums. Britu tabloīdi savukārt atklājuši, ka arī tiem piedāvāts publicēt kompromitējošos attēlus, bet tie atteikušies.

Francijā ir spēkā vieni no stingrākajiem likumiem privātās dzīves aizsardzībai pasaulē, bet augošais slavenību dzīvei veltīto izdevumu segments ir gatavs maksāt salīdzinoši nelielo soda naudu par šādiem pārkāpumiem.

Nedēļas žurnāls Closer iznāk kopš 2005. gada, un tā tirāža ir 400 000 eksemplāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!