Foto: Privātais arhīvs

17. septembrī aprit trīs mēneši kopš pazīstamā dziedātāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese internetā iepazinās ar itāli Paskvāli Adario (abi attēlā). Nu abi jau mitinās Ineses apartamentos Priekulē un kaļ plānus kopīgai nākotnei. Paskvāle ekskluzīvā intervijā DELFI Izklaidei atzīstas – Inese ir sieviete, kādu viņš visu mūžu meklējis.

Iepazīšanās sludinājumu pamanījis cits

Abu mīlasstāsts sākās jūnijā, un par savešanu kopā abi mīlnieki var pateikties kopīgam paziņam. "Kāds mans itāļu draugs bija atradis Inesi iepazīšanās portālā un parādīja sludinājumu man.

Tā kā es pats esmu saistīts ar šovbiznesu un man ļoti patīk dažāda veida mūzika, bet Inese sludinājumā bija norādījusi, ka ir dziedātāja, kas grib iepazīties ar itāli, draugs nosprieda, ka mēs varētu būt viens otram piemēroti.

Uzaicināju viņu skaipā, un kopš tā brīža nepagāja ne diena, kad mēs internetā nesazinātos, sarakstījāmies vismaz trīs reizes dienā," sarunā ar DELFI Izklaide romantiskā stāsta sākumu atceras Paskvāle. Jau septembra sākumā viņš kāpa lidmašīnā, lai mērotu ceļu no Itālijas uz Latviju pie savas iecerētās.

Slavenā dziedātāja dzīvē - vienkāršs cilvēks

"Es zināju, ka viņa šeit ir zvaigzne. Iepriekš biju speciāli izpētījis internetā atrodamos materiālus par viņu - YouTube noskatījies interviju ierakstus, paklausījies dziesmas. Zināju, ka braucu tikties ar slavenu dziedātāju, bet, kā Inesi ieraudzīju lidostā, viss mans satraukums un bailes gaisa.

Starp mums uzreiz kaut kas notika. Viņa mani apbūra ar savu vienkāršību, cilvēcību un patiesumu. Ja es nebūtu redzējis klipus YouTube, nevarētu iedomāties, ka viņa ir vietējā zvaigzne," tikšanos atceras itālis.

Nu viņš ar nepacietību gaida brīdi, kad redzēs Inesi uzstājamies - jau 22. septembrī Paskvāle apmeklēs Ineses koncertu Rīgā -, un ir cerību pilns, jo neliedzas - mīļotās dziesmas ir tuvas arī viņa itāļu sirdij.

"Jā, tā ir vieglā mūzika, bet man patīk tas, ka dziesmas nāk no sirds un katra no tām ir kā stāsts par dzīvi. Man ļoti patīk Ineses dziesmas," atzīst Paskvāle.

Satiekoties ar populāro Inesi, arī Paskvāle zināmā mērā kļuvis slavens - nu par viņu kā dziedātājas mīļoto raksta Latvijas prese. Itālis uz to skatās saprotoši, tāpat kā uz skandalozajām publikācijām par dziedātāju - arī viņš pats ir saistīts ar šovbiznesu, tāpēc visas šīs lietas labi pārzina.

"Ineses slava mani nebaida. Drīzāk esmu pārsteigts par to, ka man izdevies ieinteresēt tik lielisku sievieti, populāru dziedātāju, un ka viņa dzīvē izrādījusies tik vienkāršs un sirsnīgs cilvēks," pārsteigts Paskvāle.

Arī Paskvāli vilina šovbizness

Itālis pieņemts Ineses ģimenē - viņu iemīlējuši arī dziedātājas bērni. Pašam Paskvālem bērnu nav - Itālijā viņš mitinājies kopā ar vecākiem. Abi ar Inesi pašlaik bauda īstu medusmēnesi un ir pārliecināti, ka viņu mīlai tādi šķēršļi kā vecumu starpība vai attālums ir tīrais nieks.

"Man tūlīt būs 52, bet es tā nejūtos - iekšēji esmu daudz jaunāks, un cilvēki arī saka, ka neizskatos tā, it kā man būtu jau pāri 50. Attālums? Neviens no mums nedzīvo Amerikā, un Eiropa ir tik maza! Varu aizlidot pie Ineses trīs stundu laikā - citiem vienā valstī dzīvojošiem vienam pie otra ar vilcienu jābrauc ilgāk," rēķina Paskvāle.

Septembri viņš pavada Latvijā, bet oktobra sākumā atgriezīsies Itālijā, kur viņu gaida darbs - Paskvāle ir dārznieks. Tomēr viņš cer drīz atgriezties un, iespējams, meklēt darbu Latvijā, un Inese gatava palīdzēt mīļotajam meklējumos. Kas to zina - abi varētu pat kopā attīstīt Latvijas šovbiznesu, jo skatuve tuva arī Paskvālem.

"Esmu savā pilsētā darbojies teātrī un kabarē, skatuve bija mans sapnis jau agrā jaunībā. Diemžēl dzīvoju mazpilsētā, un no tās kaut kur izsisties ir grūti - ja gribi ko sasniegt šovbiznesā, jābrauc uz Romu. Bet to, ka man ir talants, teikuši daudzi, tiesa, dziedāt neesmu mēģinājis.

Tagad gan laikam esmu jau par vecu, lai sāktu skatuves karjeru, bet doma izveidot šovu kopā ar Inesi Latvijā nav slikta," smejas Paskvāle. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!