Foto: Kadrs no video
Ekscentriskā dziedātāja Lady Gaga (attēlā) Amsterdamā uz skatuves aizsmēķējusi iespaidīga lieluma marihuānas cigareti, atzīstot faniem, ka vienmēr bijusi "zaļā kluba piekritēja".

Video sižetā, kas nofilmēts Amsterdamas koncerta laikā šonedēļ, 26 gadus vecā dziedātāja atzinīgi izteikusies par "brīnišķīgo vielu" un atklājusi, ka vairs nelieto alkoholu, jo dod priekšroku marihuānai.

Intervijā tabloīdam The Sun mūziķe izteikusies: "Gribu, lai jūs zinātu, ka tas pilnīgi pārvērtis manu dzīvi un es patiešām esmu sākusi mazāk dzert. Kopā ar mūziku tā ir patiesi garīga pieredze."

Pieminot zālītes "ārstnieciskos brīnumus", Monstru māte sacīja, ka, viņasprāt, Amsterdama ir piemērotākā vieta, kur atklāt Mazajiem monstriņiem savas domas par šo narkotiku. Holandē marihuānas smēķēšana, glabāšana un iegāde nelielos daudzumos ir dekriminalizēta.

Dažiem koncerta apmeklētājiem, šķiet, Lady Gaga godīgā attieksme sagādāja prieku, kamēr citi palika vienaldzīgi pret šīm atklāsmēm.

Kāda fanu grupa sociālajā tīklā Twitter ierakstījusi: "Beidz pīpēt zāli, Gaga! Nekādu narkotiku, tikai māksla." Cits koncerta apmeklētājs vīteroja: "Un kādu piemēru tu rādi bērniem?"

Gaga arī pajokoja, ka runās ar ASV prezidentu Baraku Obamu par marihuānas legalizāciju Amerikā.

Dziedātāja jau agrāk atzinusi, ka savulaik pamēģinājusi arī smagās narkotikas un beidzot, pateicoties sava tēva atbalstam, tās nomainījusi pret marihuānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!