Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas šovbiznesa dzīvē sevi pieteikusi 14 gadus vecā latviešu izcelsmes dziedātāja Karli Ose (attēlā), kura sadarbībā ar Latvijas mūzikas izdevniecību Mikrofona ieraksti izdevusi savu pirmo singlu Stupid Cupid.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/KARLI_OSE_STUPID_CUPID.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Talantīgā latviete dzimusi un dzīvo nelielā pilsētiņā Bilstonā netālu no Volverhemptonas Anglijas rietumu pusē, kur viņa apgūst arī mūziku.

DELFI Izklaidi informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, Karli mācās arī latviešu valodu, jo abi meitenes vecāki ir no Latvijas un vecmāmiņa Zenta joprojām dzīvo Tukuma pusē.

Viņas ģimenē ir vēl trīs brāļi un māsas, bet pati Karli ne reizes nav bijusi Latvijā. Tiesa, meitene ir apņēmības pilna, tiklīdz apstākļi to ļaus, ierasties savu vecāku dzimtenē un satikt vecmāmiņu.

Karli regulāri uzstājas dažādos pasākumos savā pilsētiņā un šobrīd sadarbībā ar Latvijas ierakstu kompāniju Mikrofona ieraksti ir ierakstījusi savu pirmo dziesmu, kas ir Hovarda Grīnfīlda un Nīla Sedakas sarakstītā un savulaik Konijas Frensisas izpildītā 1958. gada hita Stupid Cupid kaverversija.

Jaunā ieraksta vokālie celiņi ierakstīti Anglijā, bet dziesmas pavadījumu un gala skaņas salikumu Latvijā veikuši apvienības Boyza II producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!