Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā Latvijas Televīzija sāka demonstrēt režisora Anda Miziša veidotā šova Lauku sēta otro sezonu, un nedalītas skatītāju simpātijas iekaroja šova vadītājs Aleksandrs Riekstiņš (attēlā). Tiesa, viņš savu zvaigžņu stundu ir palaidis garām, jo pēkšņi nolēmis pamest Latviju.

Sarunā ar DELFI Izklaidi režisors Mizišs pastāstīja, ka Riekstiņš ir noskatījies pirmo raidījuma sēriju un bijis pilnīgā "starā", bet pēc tam klusi un noslēpumaini pazudis - šova veidotāji mēģinājuši ar viņu sazināties, bet tas nav izdevies.

"Jā, var teikt, ka viņš ir pazudis, bet meklēšanā izsludināts viņš nav," skaidro režisors. Riekstiņa ģimene šova veidotājiem atklājusi, ka atraktīvais vīrietis devies prom no Latvijas, bet par viņa nākotnes plāniem un tagadējo dzīvesvietu informācijas nav.

"Kļūt par šova vadītāju bija viņa lielākais dzīves mērķis un sapnis. Viņš to godam izdarīja, par ko var pārliecināties arī skatītāji, bet šova radīto publicitāti viņš izmantot negribēja. Acīmredzot Riekstiņš vēlējās pierādīt pats sev, ka var to izdarīt. Tagad viņš ir to sasniedzis un nolēmis pāršķirt jaunu lapu," stāsta Mizišs.

"Tas bija negaidīts pavērsiens, jo šķita, ka Aleksandrs varētu turpināt veiksmīgi darboties televīzijā. Bet viņš ir nolēmis sākt visu no nulles un saraut attiecības ar visu, kas viņam šeit bijis. Katram dzīve sagrozās tā, ka rodas vēlēšanās sākt visu no jauna, un šajā gadījumā jātur īkšķi, lai viņam viss izdodas pozitīvi," atraktīvajam šova vadītājam, lai kur arī viņš atrastos, vēl Mizišs.

Režisors arī pastāstīja, ka aizkadra tekstus šovā ierunās Māris Olte, bet, tā kā jau iesākumā bijis plānots, ka to darīs kāds cits, ne Riekstiņš, viņa pazušana būtiskas korekcijas Lauku sētas gala rezultātā nav ieviesusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!