Foto: Privātais arhīvs
Pievilcīgā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā), kuras trenētais augums un mērķtiecīgais stāsts jau izpelnījies daudzu tautiešu atzinību un uzslavas, guvusi starptautiskus panākumus – pēc konkursa Amerikā viņa iekļuvusi pasaules skaistāko fitnesa sieviešu sarakstā.

”Piedalījos sacensībās, ko rīkoja Pasaules bodibildinga un fitnesa federācija Dalasā, Teksasas štatā, un man tas pat nebija sapņos rādījies ka jau šogad dabūšu PRO karti.

Man daudzi jautā: kas ir tā PRO karte, ko viņa dod? Tas ir, pirmkārt, statuss - tu oficiāli vairs neesi amatieris, bet esi tā kā elitārajā līgā. Ir tikai divas federācijas pasaulē, kas tādas dod.

Šo federāciju dēvē par skaistāko fitnesa sieviešu federāciju, jo tajā ir kategorija - PRO fitnesa modele, kurā startē starptautiska mēroga fitnesa zvaigznes. Ar viņām es arī sacentīšos nākamajās sacensībās, jo turpmāk es drīkstēšu sacensties tikai šajā federācijā un tikai PRO līmeņa sacensībās, amatieros vairs ne," portālam DELFI Izklaide skaidro fitnesa modele.

Karīna ar gandarījumu atzīst, ka nu viņas karjera tikai pa īstam sākies; šis ir tikai viens pakāpiens viņas lielajā ceļā - priekšā vēl daudz darāmā un lielas iespējas izaugsmei. Skaistā fitnesa modele atzīst, ka pēc lielajiem panākumiem pat izjutusi nelielu mulsumu.

”Mani visvairāk šokēja tas, ka federācijas vadība un fotogrāfi nāca klāt, lai pateiktu, cik ļoti eksotiska un skaista esmu. Es stāvēju, klausījos un vienkārši nevarēju noticēt, ka tā esmu es, Karīna, kam ko tādu saka cilvēki, kas ikdienā vērtē skaistākās fitnesa modeles pasaulē," nedaudz samulsusi panākumu priekšā ir Karīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!