Foto: Privātais arhīvs
22. oktobra nakti par skaistāko savā mūžā dēvē strauji popularitāti gūstošais mūziķis Fakts jeb, īstajā vārdā, Jānis Šmēdiņš (attēlā). Šajā naktī viņš izteicis bildinājumu draudzenei Kitijai, un viņa atbildējusi ar ”jā”.

Par priecīgo notikumu Fakts informējis savus fanus un sekotājus sociālajos portālos Draugiem, Facebook un Twitter, publicējot arī fotogrāfijas ar romantiski noformēto telpu, kur noticis bildinājums.

Bildinot savu draudzeni, mūziķis, kuru klausītāji atzinīgi novērtē tieši īpaši dziļo un izjusto tekstu, kas skar attiecību tēmu, sakarā, bija pacenties radīt īpaši mīļu atmosfēru - viņš bija izdekorējis istabu ar svecēm un noorganizējis romantiskas vakariņas ar šampanieti pie galda, kas izdekorēts ar sarkanām rožlapiņām.

Sajūsmu par romantisko bildinājumu un apsveikumus saderināšanās sakarā Faktam publiski pauž neskaitāmi fani, tostarp arī kolēģi no mūzikas aprindām. Kolēģis Grafomāns priecājas, ka arvien vairāk jaunie mūziķi izvēlas par labu nopietnām attiecībām - nupat apprecējās Miks Dukurs, un nu saderinājies nākamais simpātiskais jaunās paaudzes hitu meistars.

Fakta izredzētā ir 22 gadus jaunā Kitija Mīlgrāve, kura tāpat kā Fakts nāk no Jelgavas puses un kuru ar mūziķi vieno jau ilga draudzība.

Saderināšanās ir tikai viens no mūziķa šī rudens priecīgajiem notikumiem - Fakts nupat laidis klajā arī savu debijas ierakstu kolekciju, kuru piedāvā klausītājiem lejupielādēt bez maksas.

Galerijā: romantiskie apstākļi, kuros notika bildinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!