Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ Ķīnā sākusies gatavošanās starptautiskajam modeļu konkursam Miss Model of the World 2012, kurā Latviju šogad pārstāv 25 gadus vecā Linda Raklinska (attēlā).

Linda, kuras dzimtā pilsēta ir Balvi, modes biznesā darbojas jau no 16 gadu vecuma un lielākoties par modeli ir strādājusi Āzijā, kur vislabāko pieredzi, pēc pašas vērtējuma, guvusi Tokijā.

Lai gan tagad modes bizness Lindas dzīvē vairs nav prioritāte, jo viņa audzina dēliņu Gustavu un strādā uzņēmumā Evolution Latvia, viņa piekritusi izaicinājumam doties uz Ķīnu, kur 60 meiteņu konkurencē cīnīsies par "Miss Model" titulu.

Latvijas pārstāvei sagatavošanās procesā palīdz pašmāju dizaineris Mārtiņš Pūpols, kurš apņēmies nodrošināt konkursam nepieciešamās vakarkleitas, bet tāpat, gatavojoties konkursam, Linda apmeklējusi sporta nodarbības pie populārā ielu vingrošanas kustības aizsācēja Latvijā Kaspara Zlidņa.

Starptautiskais konkurss Miss Model of the World 2012 jau astoto reizi notiek Ķīnā, kur to atbalsta vietējā valdība un uzņēmēji.

Konkurss risināsies dažādās Ķīnas pilsētās no 12. novembra līdz 4. decembrim, un tā ietvaros meitenes apmeklēs labdarības pasākumus, piedalīsies dažādos šovos, skatēs, fotosesijās, iepazīs Ķīnu un gatavosies krāšņajam konkursa noslēgumam.

Galerijā: ieskats Lindas modeles gaitās (foto - Miss Model publicitātes attēli un privātais arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!