Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājs un komponists Eltons Džons (attēlā kopā ar vecāko dēlu Zakariju) un viņa partneris Deivids Fērnišs nākamgad gaida sava otrā bērna piedzimšanu.

Kā vēsta izdevums The Sun, arī pāra otro mazuli iznēsās tā pati surogātmāte, kas 2010. gadā slavenajam geju pārim palīdzēja tikt pie pirmā dēla Zakarija.

Sers Eltons Džons jau agrāk atzīmējis, ka ģimenē vēlētos vēl kādu bērnu, lai visa uzmanība un lutināšana netiktu veltīta tikai Zakarijam.

Kā noskaidrojuši tabloīda žurnālisti, surogātmāte par sava pienākuma veikšanu lieliski atalgota, bet viņas vārds nekad netiks atklāts.

Savukārt šā gada vasarā sers Eltons Džons kādā intervijā paziņojis, ka viņš ir nolēmis pamest skatuvi sava dēliņa Zakarija Džeksona Levona Fērniša-Džona dēļ. Tiesa, cienījamais mūziķis norādījis, ka darbošanos šovbiznesā viņš pametīs nedaudz vēlāk - tad, kad puisītis būs paaudzies.

"Kamēr es esmu vesels, es strādāšu, bet tad, kad Zakarijs dosies uz skolu, tas jau būs pavisam cits stāsts. Es vēlos pats viņu vest uz mācību iestādi un pēc tam arī pats nogādāt mājās. Es nevēlos palaist garām nozīmīgu viņa bērnība periodu," skaidrojis Eltons Džons.

Eltona Džona un Deivida Fērniša laulība oficiāli noslēgta Lielbritānijā 2005. gadā, un viņi bija viens no pirmajiem geju pāriem, kas legāli izmantoja šādu iespēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!