Populārais kino resurss film.com publiskojis sarakstu ar 100 sliktākajiem filmu nosauktiem kino vēsturē, turklāt šoreiz koncentrējoties nevis uz B-kategorijas draņķiem, kur idiotiski nosaukumi ir norma, bet gan uz plaši zināmām filmām.

"Kas mēs tādi esam, lai vērtētu filmas The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-up Zombies nosaukuma majestātisko absurdumu?" - retoriski jautā saraksta veidotāji.

Slikto nosaukumu topa simtniekā iekļuvušas arī filmas, kas kino vēsturē ieņem nozīmīgu klasikas vietu, piemēram, The Pianist (95. vieta), My Left Foot (25. vieta) vai arī dažas Džeimsa Bonda sāgas filmas (Quantum of Solace un The World Is Not Enough).

Saraksta sestajā un trešajā vietā iekļuvušas divas filmas par burundukiem - Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked un Alvin & the Chipmunks: The Squeakquel (acīmredzot filmu nosaukumu neparastā vārdu spēle angliski runājošajiem šķiet visai muļķīga).

Topa otrajā vietā iekļauta aktiera Toma Grīna 2001. gadā uzņemtā komēdija Freddy Got Fingered, kurā viņš pats spēlē arī galveno lomu.

Savukārt pirmajā vietā ir 2002. gada trilleris Ballistic: Ecks vs. Sever ar Antonio Banderasu un Lusiju Liu galvenajās lomās, turklāt šī filma arī sižeta dēļ nereti tiek saukta par vienu no sliktākajām kino vēsturē.

Ar pilnu portāla film.com sastādīto sliktāko filmu nosaukumu simtnieku var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!