Foto: Publicitātes foto

TV3 unikālais iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu, kuru vada pieredzes bagātā Baiba Sipeniece-Gavare, strauji tuvojas noslēgumam, un šova pirmspēdējā raidījumā skatītāji varēja sekot līdzi, kā saimniekiem un viņu izredzētajām veicās romantiskā ceļojumā un kā tad visiem saskan ārpus saimniecībām.

Ceļojumā devās arī sākotnēji populārākais šova dalībnieks Egīls, kuru vienā no raidījumiem pameta abas pēdējās izvēlētās līgaviņas. Tā kā Egīls viens ceļot nevēlējās, viņš doties līdzi uzaicināja Lauru, kura, lai gan iepriekš bija puisi pametusi, aicinājumam piekrita.

Pāriem bija sarūpēti dažādi ceļojumi - Almantam un Linetai, kā arī Gunitai un Kasparam (attēlā) ar prāmi bija jādodas uz Stokholmu, Salacgrīvas puses Sandis un Marita, kā arī Egīls un Laura devās uz Igauniju, bet Nītaures puses Sandis ar āža izvēlēto Vendiju lidoja uz Frankfurti.

Pēc ceļojuma tapis skaidrs, ka šovā izveidojušies jau divi pāri - atpūšoties kaimiņzemes SPA, savas jūtas neslēpa Marita un Sandis, kuri atklāja arvien vairāk kopīgu lietu un pat apsprieda kāzu plānus, bet ceļojums uz Stokholmu vēl vairāk satuvināja Gunitu un Kasparu, kuri neslēpa, ka jau tuvākajā laikā uzsāks kopdzīvi.

Savukārt Lineta un Almants notikumus nesteidzināja - to, vai no viņiem sanācis pāris, rādīs laiks, lai gan nakti uz prāmja abi pavadījuši, guļot vienā gultā.

Arī Lauras un Egīla attiecības pagaidām ir miglā tītas - Pērnavā abi gāja nolūkot saderināšanās gredzenu, bet tas nopirkts netika. Vēlāk Egīls skūpstoties iekoda Laurai lūpā, bet meitene par nākotnes scenāriju runāja izvairīgi, atzīstot, ka viņi paši vēl īsti nesaprot, kas notiek.

Nākamo nedēļu šovs Saimnieks meklē sievu beigsies - pēdējā sērija nofilmēta novembra sākumā, un kopš šova filmēšanas vasarā saimnieki sagādājuši pamatīgus pārsteigumus pat producentiem. Vairāki no saimniekiem savas līgavas bildinājuši, bet kāds no saimniekiem atklājis, ka atradis savu īsto jau pirms šova.

Tomēr par vislielāko pārsteigumu parūpējies Nītaures puses Sandis - ceļojuma laikā gan viņš, gan Vendija saprata, ka pāris no viņiem nesanāks, taču Sandis ir kopā ar kādu citu meiteni no šova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!