Foto: Publicitātes foto

Populārais televīzijas šovs Saimnieks meklē sievu ir noslēdzies, un neilgi pēc tā beigām šovā piedzīvotās sajūtas, kā arī patiesos iemeslus, kas mudinājuši tajā piedalīties, atklāj "saimnieks" Egīls Rušiņš (attēlā).

Kā izrādās, omulīgā saimnieka sākotnējie nodomi nemaz nav ietvēruši līgavas un saimnieces meklēšanu, jo savu iecerēto Egīls sastapis jau pirms piedalīšanās šovā un vēlējies vien izmantot bezmaksas reklāmu savai saimniecībai.

"Šovā galvenokārt piedalījos, lai pareklamētu savu saimniecību, kas televīzijā izmaksātu samērā dārgi, bet tā man tas izdevās gandrīz par brīvu. Priecājos, ka man tas izdevās, jo ir palielinājies klientu pieplūdums gan viesu namiņam pie ezera, gan jēra gaļas noiets.

Protams, finansiālie apsvērumi nebija galvenais iemesls, kāpēc piedalījos šovā. Priecājos, ka guvu arī daudz jaunu atziņu, kas noder turpmākajā dzīvē, kā arī interesanti pavadīju laiku," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Egīls, kurš šova laikā pamanījies iepīties arī savdabīgā mīlas daudzstūrī.

"Ar savu tagadējo draudzeni Gunu iepazinos jau pirms šova, bet, lai gan it kā zināju, ka Guna man patīk un mūsu attiecības jau bija izveidojušās samērā tuvas, nebiju īsti pārliecināts par to, kā tās varētu izvērsties. Tāpēc nolēmu, ka vēlos tās pārbaudīt.

Gribēju, lai Guna man uzraksta vēstuli, tad es viņu izvēlētos, un beigās mēs vēl varētu aizbraukt ceļojumā. Tomēr viņa šādam solim nepiekrita, vēstuli rakstīt atteicās un patiesībā pat ļoti sadusmojās, jo bija greizsirdīga uz pārējām dalībniecēm, ar kurām kopā pavadīju laiku," atklāj izmanīgais saimnieks.

Neraugoties uz dažādajiem attiecību līkločiem, Egīls savās mājās vairs nesaimnieko vienatnē, jo attiecības ar Gunu tomēr nokārtojušās, un pavasarī, iespējams, pat izvērtīsies vēl nopietnākas.

Šova noslēgumā daudzus skatītājus pārsteidza arī Egīla došanās ceļojumā kopā ar Lauru, neraugoties uz to, ka saimnieks raidījumu gaitā bija saņēmis vairākus "kurvīšus" un palicis viens pats, jo gan Laura, gan Inga, kuras saimnieks bija izvēlējies, Egīlu pameta pašas.

"Nav tā, ka Lauru ļoti centos pierunāt doties ceļojumā ar mani. Ar viņu tikāmies pēc šova, kad viņa mani palūdza pamācīt braukt ar automašīnu, jo vēl nebija nokārtojusi autovadītāja tiesības. Tā kā sapratāmies ļoti labi, vienojāmies, ka tomēr aizbrauksim kopīgā ceļojumā, par ko ļoti priecājos.

Devāmies uz Vihu muižu Igaunijā, un brauciens izvērtās ļoti interesants. No tā varēju smelties arī dažādus padomus savai saimniecībai, un šobrīd ar Lauru esam kļuvuši par labiem draugiem," stāsta Egīls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!