Foto: F64
Tuvojoties Ziemassvētkiem, malu malās norisinās dažādi ar svētku tematiku saistīti pasākumi, kuros iesaistījušies arī sabiedrībā zināmi cilvēki, lai demonstrētu kādu no saviem neskaitāmajiem talantiem.

Pārdaugavas koncertzālē Rīgas Stradiņa universitātē pirmssvētku sajūtās tapusi muzikāla izrāde visai ģimenei Ziemassvētku jampadracis 21. gadsimtā, kurā piedalās vesela zvaigžņu plejāde - dziedātājas Liene Šomase un Antra Stafecka, operas soliste Evija Martinsone, aktrise Anna Šteina un citi, kā arī ekstravagantais skatuves mākslinieks Kašers

Vienmēr koši tērptais puisis savu aktiera talantu apliecināja jau šova Okartes skatuve otrās sezonas laikā, kā arī pēc šova beigām kopā ar kolēģiem piedaloties mūziklā Dzimuši mūzikai, bet tagad viņam uzticēta atraktīva un krāšņa loma Ziemassvētku izrādē.

Izrādes veidota studijas Zvaigžņu sala aizgādībā, tās libreta autors ir Arvis Ostrovskis, režisores pienākumus pildījusi Kristīne Jonīte-Jurkēviča, bet par horeogrāfiju rūpējusies Iveta Jakovļeva.

Muzikālā izrāde Ziemassvētku jampadracis 21. gadsimtā ir stāsts par tipisku latviešu ģimeni, kas caur bērna sajūtu pasauli  risina un paskaidro aktuālas dzīves ainas, un tā veidota pēc Vara Braslas kinofilmas Ziemassvētku jampadracis un Agneses Zaperes romāna Cīrulīši motīviem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!