Foto: Reuters/Scanpix
ASV policija atklājusi dīvainu sazvērestību pret tīņu elku, kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu (attēlā) - ļaundari gribējuši puisi notvert, kastrēt un nogalināt.

Kāds vīrietis, kuram piespriests 978 gadu cietumsods par izvarošanu un slepkavību, pēc žurnālistu rīcībā nonākušas informācijas, noalgojis Marku Stāki un viņa brāļadēlu Tanneru Ruanu, lai viņi nolaupītu Bīberu, kad viņš novembra beigās ieradies sniegt koncertus Ņujorkā.

Kā vēsta kanādiešu televīzijas sabiedrība KRQE-TV, plāna iniciators Dana Mārtins gribējis, lai vīrieši nožņaudz dziedātāju tieši ar kaklasaiti.

Policija apgalvo, ka Stāke ticies ar Mārtinu Laskrusas cietumā Ņūmeksikā - Mārtins esot tik apsēsts ar domām par kanādiešu dziedātāju, ka uztetovējis uz kājas viņa portretu.

Ieslodzītais vīrietis esot pasūtījis, lai Stāke veiktu "Bībera un viņa miesassarga kastrāciju un slepkavību".

Policija šo informāciju ieguvusi, pārtverot plānā iesaistīto vīriešu tālruņa sarunas, tostarp sarūgtinātā Ruana zvanu Mārtinam, kurā viņš atzīst, ka to nav izdevies īstenot.

Stāki policija arestēja Vermontā, bet Ruanu - vēlāk Ņujorkā. Viņa automašīnā tika atrastas uzasinātas šķēres. Nozieguma plāns esot atklāts, pateicoties pašam Mārtinam, kurš pastāstījis, kur atrast viņa nolīgtos slepkavības izpildītājus.

Bībera menedžments ziņas par plānoto atentātu pret dziedātāju atteicies komentēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!