Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve pirmajā sezonā uzvaras laurus plūkusī muzikālā apvienība Jātnieki nesen klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu Miera gadalaiks, bet gadu mijā grupas jaunieši savus fanus nolēmuši iepriecināt ar jaunu video.

"Ziema ir tas gadalaiks, kurā gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem un zemei nākas nedaudz aizmirsties, zemi pārklāj sniega sega un tā guļ ziemas miegu. Ļaudis tumšajos vakaros vairāk pavada laiku ar ģimeni un draugiem.

Ir laiks atpūsties un domāt, ko darīt nākamajā darbu cēlienā! Visu var paspēt izdarīt - tikai nevajag tā steigties," dziesmas ideju raksturojis grupas līderis Mārtiņš Jātnieks (attēlā centrā).

Ar jauno videoklipu grupas jaunieši vēlas sveikt visus savus fanus, vēlot viņiem veiksmīgu un panākumiem bagātu 2013. gadu.

"Svarīgi ir atcerēties Raiņa vārdus "Pastāvēs tas, kas pārvērtīsies". Domājam par labo un darām labas lietas vairāk," aicina grupas dalībnieki.

Jaunā videoklipa režisora pienākumus pildījis Oskars Treilihs, kurš kopā ar Uldi Vilku darbojies arī kā operators, bet, kā DELFI Izklaide jau vēstīja, mūzikas autori kompozīcijai ir paši grupas Jātnieki dalībnieki, savukārt tekstu sacerējis Gatis Zotovs.

Grupa Jātnieki bija viena no sešām mākslīgi izveidotajām grupām, kas tapa Okartes skatuves ietvaros. Lai gan  pēc šova beigām grupas nākotne projektā iesaistīto jauniešu aizņemtības un citu iemeslu dēļ bija apdraudēta, Jātnieki savu darbību turpina. Tiesa, viens no kolorītākajiem dalībniekiem - Rikardions - grupu ir pametis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!