Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā Krievijas telekanālā Первый канал tika demonstrēts iepazīšanās šova Давай поженимся! raidījums, kurā piedalījās arī meitene no Latvijas – Anastasija Ivka (attēlā), kura zināmu atpazīstamību savulaik iemantojusi kā dziedātāja Stacy.

Anastasija un viņas abas sāncenses cīnījās par 30 gadus vecā uzņēmēja Aleksandra sirdi - vīrietis pirms dalības šovā bija paziņojis, ka vēlas šogad nodibināt ģimeni, neslēpa, ka ir prasīgs, un atklāja, ka meklē meiteni, kura ļaus par sevi rūpēties kā par princesi.

Tiesa, viņa izredzētajai uz sejas nedrīkst būt dzimumzīmītes.

Par pasākumu aģentūras vadītāja sirdi cīnījās trīs meitenes, starp kurām bija arī 19 gadus vecā Anastasija no Latvijas. Kā teikts šova mājaslapā, šī meitene jau 14 gadus vecumā noslēgusi pirmo līgumu ar ierakstu kompāniju, bet 16 gadu vecumā bijusi populāra māksliniece Latvijā.

Anastasija ir dzimusi Rīgā, jau trīs gadus viņa dzīvo Maskavā, bet Latvijas publikai viņas vārds kļuva zināms 2010. gadā, kad viņa kā Somijas pārstāve piedalījās jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis.Savulaik viņa izteicās, ka nogurusi no salīdzināšanas ar Britniju Spīrsu.

Šovā dziedātāja pastāstīja, ka bijušais mīļotais, kurš bijis pazīstams mūziķis, bet pēc pusotra gada ilgām attiecībām pametis viņu citas sievietes dēļ, vēl joprojām ir viņai labs draugs, kuru meitene atcerēsies visu mūžu.

Tas šova galvenajam varonim pie dūšas negāja, un arī raidījuma ekspertes bija visai atturīgas, vērtējot šī pāra iespējamās izredzes - Roza Sjabitova norādīja, ka Anastasija vēl nav gatava laulībām, Larisa Guzejeva uzsvēra, ka meiteni jau paguvis sabojāt šovbizness, un abu savienību atbalstīja tikai astroloģe Vasilisa Volodina.

Pēc visu trīs meiteņu iepazīšanas, draugu un speciālistu padomu uzklausīšanas Aleksandrs izvēlējās pirmo pretendenti - rīdzinieces vārdamāsu Anastasiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!