Mikela Rufinelli (attēlā) no Losandželosas 31. janvārī svinēs savu 40. dzimšanas dienu, bet šobrīd brangā nēģeriete neoficiāli tiek uzskatīta par sievieti ar visplatākajiem dabiskajiem gurniem pasaulē.

Viņas gurnu apkārtmērs ir astoņas pēdas, tāpēc sieviete nereti nevar iespraukties pa durvīm, pāris reižu ir iesprūdusi savā vannas istabā, izmēru dēļ viņa brauc ar kravas auto, bet lidmašīnā pērk divas biļetes.

Neraugoties uz šīm problēmām, Mikela ar savu ķermeni ir ļoti apmierināta un svaru samazināt nevēlas. "Visur, kur eju, maniem gurniem tiek pievērsta uzmanība - gan labā, gans sliktā nozīmē," viņa stāsta.

"Kad izeju uz ielas, dzirdu, ka cilvēki sačukstas, smejas, dzirdu telefonu fotokameru skaņu. Esmu dzirdējusi, ka cilvēki iesaucas: "Palūk, kas par pakaļu!" Zinu: citi domā, ka ķermeņa apmērus esmu palielinājusi ar ķirurģisko operāciju palīdzību, bet tā tas nav - viss ir dabisks.

Domāju, ka tas ir bērnu dzimšanas rezultāts, bet mūsu ģimenē vispār daudziem bijuši palieli dibeni," Mikela stāstījusi tabloīdam The Sun.

Līdz 20 gadu vecumam Mikela bija normāla izmēra jauniete, bet 22 gadu vecumā piedzima viņas pirmais bērns Endrjū. Tad arī sākās problēmas ar mātes apkārtmēru. Pēc nākamo bērnu (Destinee, Autumn un Justyce) dzimšanas viņa jau atgādināja balonu.

Mikelu pašu apaļumi it nemaz nemulsina - viņa divdaļīgā kostīmā labprāt gozējas pludmalē, izrādot 42D izmēra krūtis un izraisot citu atpūtnieku sajūsmu.

Arī Mikelas vīrs Redžijs Brukss (40 gadus vecs datortehniķis), kurš sievieti apprecēja pirms desmit gadiem, par sievas figūru ir sajūsmā.

"Es dievinu viņas auguma aprises! Kad es Mikelu satiku, viņai jau bija paliels dibens, bet tagad tas ir pavisam milzīgs! Tieši tas, starp citu, arī mani viņa piesaistīja, lai gan vēlāk atklājās, ka viņa ir arī ļoti jauks cilvēks.

Pēc manām domām, viņa ir ļoti seksīga, un arī viņas pašapziņa ir apbrīnojama. Kad mēs ar sievu ejam pa ielu, zinu, ka daudzi puiši atskatās, bet es jūtos lepns, ka viņa ir mana," stāsta Redžijs un sola pa purnu ikvienam, kurš viņa mīļoto sievieti aizvainos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!