Dziedātāja Diāna Pīrāgs jau krietnu laiku, apmeklējot publiskus pasākumus, burtiski staro, un tagad tapis zināms, ka viens no viņas prieka galvenajiem iemesliem ir jaunas attiecības.

Par latviešu dziedātājas mīļoto kļuvis 44 gadus vecais francūzis Frenks Cesto, un, kā vēsta izdevums Kas Jauns, abu mīlasstāsts sācies pavisam romantiski - ārvalstu viesis Diānu pamanījis Līvu laukumā, kur viņa uzstājusies, bet pēc tam ilgāku laiku lencis iecerēto, dāvājot sarkanas rozes, līdz izdevies iekarot Diānas sirdi.

"Viņam nav svarīgi, kā es izskatos, vai tas, ka esmu pazīstama dziedātāja, bet gan mana dvēseliskā puse. Tad es sapratu - jā, tas ir mans cilvēks," atzinusi dziedātāja un atklājusi, ka arī kopdzīves sākums bijis visai interesants.

"Mēs nodejojām visu nakti salsu, un tad es Frenkam jautāju, kā mēs atkal satiksimies, jo Frenks nelieto mobilo tālruni. Viņš nedomājot norādīja uz savu dzīvesvietu un teica: "Te ir manas mājas. Tu vari nākt pie manis un dzīvot."  Tā arī mēs uzsākās kopdzīvi," pastāstījusi Diāna.

Lai gan iesākumā Frenks, kurš ir finansists, Latvijā ieradies tikai uz nedēļu darba darīšanās, mīlestība likusi viņam savus plānus mainīt, un abi ir pārliecināti, ka šīs attiecības nemainīsies.

"Esmu saticis jaunu, talantīgu sievieti, kura atved man savu sirdi un mīl, tāpēc projām laist viņu negrasos," atzinis Frenks, kurš jau iepazīstināts ar mīļotās māti - dziedātāju Olgu Pīrāgs - un jau tuvākajā laikā gatavojas vest mīļoto atrādīt savai ģimenei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!