Foto: DELFI

Trešdien, 23. janvārī, savu 23. dzimšanas dienu atzīmēja šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā), kura zīmīgajā datumā plašāku publiku savā draugiem.lv profilā bija nolēmusi iepriecināt ar smeldzīgu stāstu ar savu nākšanu pasaulē.

"Pirms 23 gadiem ap pusnakti mana mamma, mazgājoties komunālā dzīvokļa vannā pilnā bļodām ar uz plīts sildītu ūdeni, sāpēs saķēra vēderu. Tas bija izteikti bumbierveida formas, visus deviņus grūtniecības mēnešus liekot apkārtējiem izteikt šķietamu pārliecību par to, ka drīz viņa kļūs par dēla mammu.

Sāpes bija asas un trulas; tikusi līdz gultai, viņa uzmodinājusi tēvu. Tikt līdz kopējam telefonam pašas spēkiem šķita gaužām neiespējami, bet miegainais paps uzgrieza muguru un ieteica arī viņai tomēr apgulties ērtāk un mēģināt iemigt.

Pusmiegā viņš bija piemirsis, ka sieva ir devītajā grūtniecības mēnesī un jebkurā laikā var sākties dzemdības," par savu dzimšanu raksta Teilāne.

Pēc apmēram stundu ilgām sievas mocībām tēvs piecēlies, lai izsauktu "ātros" un topošā māmiņa nogādāta slimnīcā.

"Agrā rītā, pulksten 5.42 mani izcēla no mammas. Liels bija viņas pārsteigums, kad viņa pamanīja mūsu dzimumu sakritību. Viņa bija tik laimīga, ka piemirsa faktu, ka tēvs visu gaidību laiku bija pārliecināts un sajūsmināts, ka būs dēls," vēsta Teilāne un atklāj vēl kādu interesantu faktu.

"Jāpiebilst, ka man tika dots vārds, kas krasi atšķiras no šodienas. Arī uzvārds ir cits. Mamma, sajūsmināta par negaidīto pārsteigumu, ka piedzimusi meita, neatraudama skatienu no manis, pakliedza vecmātēm, ka mani sauc Ramona Štokkenhagen.

Tā arī tika pierakstīts, un mani tā sauks turpmākās četras dienas, līdz viss tiks vienkāršots ar Kristīni Teilāni, bet es nesūdzos," atklājusi "pelnrušķīte", tiesa, nepaskaidrojot, kāpēc viņas māte Karīna meitiņai bija nolēmusi dot tādu vārdu.

Kamēr māte par meitiņas piedzimšanu priecājusies, tēva attieksme bijusi pilnīgi pretēja - apbēdinājums par to, ka gaidītā dēla vietā pasaulē nākusi meita, bijis tik liels, ka viņš ar ciemošanos pie jaundzimušās nav steidzies.

"Slimnīcā viņš mūs apciemoja vien desmitajā dienā, tad, kad mammīte tika izrakstīta, visu iepriekšējo laiku paps ar draugiem "slīcināja bēdu", ar katru apspriezdams, kā tad tagad audzinās meitu, kad bija tik nopietni gatavojies dēlam.

Dažbrīd arī tagad šķiet, ka klusībā viņš dziļi nožēlo, ka es neesmu puika, taču visa "brāķa" vaina tika novelta uz mammu," atklājusi Teilāne, bet uzsvērusi, ka, neraugoties uz visu, viņa ļoti mīl abus vecākus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!