Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā sestdienā, 26. janvārī, Ogres klubā Hauze notika konkursa Mis un misters Ogre 2012 ietvaros rīkota modes skate.

Konkursa dalībnieki tajā demonstrēja ne tikai savas defilē prasmes un modeļu dotības, bet arī konkursa galvenās organizatores Diānas Kubasovas un jaunā dizainera Ģirta Urbacāna radīto tērpu kolekcijas.

Divdesmit četrus gadus vecais Urbacāns savu kolekciju nodēvējis par CMYK, kas praktiski apzīmē krāsu modeli, ko izmanto printēšanā. Tāds nosaukums ir izvēlēts, jo šajā kolekcijā dominē CMYK krāsu salikums: c-ciāna, m-fuksīna, y-dzeltena un k-melna.

Raksturojot paša radītos tērpus, Urbacāns uzsver, ka vēlas lauzt stereotipu, ka tauriņš un veste ir velkami tikai saviesīgos pasākumos, un uzstāj, ka šis komplekts var tikt ieviests arī ikdienas garderobē un valkāts darba dienas vakaros, baudot vīna glāzi ar mīļoto, satiekot draugus svētdienas pusdienās vai baudot nakts dzīvi nedēļas nogalēs.

Savukārt Diāna Kubasova, kura pirmo reizi sevis darinātos vakartērpus uz skatuves izrādīja konkursa Mis un misters Ogre 2011 finālā pērnā gada martā, modes skatē piedāvāja savu jauno pavasara/vasaras kolekciju.

Tā domāta sievišķīgām un maigām, taču par sevi pārliecinātām sievietēm, kuras vēlas izskatīties labi gan ikdienas steigā, gan brīvdienu atpūtā. Kolekcijā dominē spilgtas krāsas, pamanāmi dzīvnieku un ziedu raksti.    

Kopš dizaineres debijas modes industrijā Kubasova paguvusi savus tērpus demonstrēt arī modes nedēļā Spānijā, prezentācijā Kazahstānā un konkursā Miss Intercontinental 2012 Vācijā, iegūstot apbalvojumu par labāko vakartērpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!