Foto: Privātais arhīvs
Jau divas nedēļas Latvijā viesojas populārās latviešu dziedātājas Ineses Saulītes, kas tautā mīļi dēvēta par Kombuļu Inesi, itāļu līgavainis Paskvāle Adario (abi kopā attēlā).

Kā atklāj Inese, Paskvāle Latvijā jau ir iedzīvojies, lai gan ne bez nelielām problēmām, un abiem mīlniekiem netrūkst kopīgu piedzīvojumu, kā arī tiek kalti iespaidīgi nākotnes plāni.

"Pagaidām Paskvāle vēl aprod ar atmosfēru mūsu mājās. Mums ir izveidojies savs dienas režīms - es no rītiem aizvedu uz skolu bērnus, pēcpusdienā viņi dodas mājās, un tad visi kopā gatavojam pusdienas.

Paskvālem sākotnēji visgrūtāk bija pierast pie tā, ka Latvijā nav nopērkami viņa iecienītie itāļu ēdieni. Protams, lielākajās pilsētās tie ir, bet pie mums nē. Tā nu viņam ar iepirkšanos iet samērā grūti, bet arī no tā, kas atrodams pie mums, var uztaisīt lieliskus itāļu ēdienus, vajag tikai fantāziju.

Pie mums valda savstarpēja tautu sadraudzība. Es viņu cenšos pieradināt pie latviešu ēdieniem, savukārt viņš mani izglīto itāļu virtuvē.

Paskvāle līdz šim nekad nebija ēdis ne piena, ne biešu zupu, un tā nu es viņu katru dienu pārsteidzu ar ko jaunu, savukārt viņš man uztaisa tādu aso čili pastu, ka man acis sprāgst ārā.

Brīžiem gan viņam sāp arī vēders, jo esmu iecienījusi treknu lauku pienu un krējumu, savukārt viņš pie tāda nav pieradis. Tā nu tagad zinu, ka viņam vajag ko liesāku," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Inese.

Lai gan pāris šobrīd aktīvi meklē arī plašāku dzīvokli, uz kuru pārvākties, par vienistabas dzīvokļa šaurību dziedātāja nesūdzas un priecājas, ka dzīvošana visiem kopā ir patiesi omulīga.

"Lielas telpas mani padara depresīvu un tajās jūtos kā izmesta visumā. Savukārt te visiem kopā ir mājīgi, un savs stūrītis, kur spēlēties, ir gan bērniem, gan mums. Protams, vēlamies divistabu dzīvokli, lai bērniem un mums būtu atsevišķas istabas, bet arī šādai dzīvošanai pagaidām nav ne vainas.

Ļoti priecājos, ka Paskvāle netraucē ne man, ne bērniem. Viņš nav uzbāzīgs un neko nepārmet. Daudz sazināmies arī ar viņa ģimeni, un, lai gan Paskvāle jau ir atzinis, ka ilgojas pēc mājām, mums visiem kopā ir ļoti labi.

Lielākā problēma mums visiem pagaidām ir vien tā, kā sadalīt datoru, un tā nu četratā plēšamies par to, kurš pirmais pie tā tiks," smej dziedātāja.

"Vakaros visi kopā skatāmies filmas un multfilmas. Kad brīvāks, izejam ārā. Žēl, ka laika apstākļu dēļ pagaidām nav sanācis nekur aizbraukt, bet to noteikti darīsim, iestājoties siltākam laikam.

Paskvāle gan jau ir paguvis saķert iesnas, un viņam nav viegli pierast pie Latvijas laika apstākļiem, tomēr esam izbaudījuši arī ziemas priekus - nesen bijām atpūsties uz kalnu, kur kārtīgi izpriecājāmies," priecīgi atminas Inese.

Tāpat Paskvāle nolēmis arī iesaistīties Latvijas šovbiznesā un jau Valentīna dienā kopā ar Inesi ar jaunu projektu iepriecinās Liepājas nakts dzīves cienītājus.

"Paskvāle ir nolēmis iesaistīties mūzikas biznesā, un abi esam ieplānojuši Latvijas publiku patiešām pārsteigt. Agrāk bija Kombuļi, pēc tam duets Tyros, bet tagad sekos kas krietni interesantāks.

Esam apvienojušies duetā Aspetta dopo, kas nozīmē "Pagaidi, vēlāk!". Nosaukums radies no tā, ka vienmēr, kad kaut ko daru, saku "Pagaidi, pagaidi!", savukārt Paskvāle ir iemīļojis teicienu "Vēlāk!".

To esam ņēmuši kā piemēru no sadzīves, kas vēsta, ka ar to, ko dari, nevajag steigties, jo tas, kas lēni nāk, tas labi nāk," skaidro Inese.

"Šajos koncertos rādīsim Paskvāles šova uzvedumu, kurā viņš parodēs slavenus aktierus un dziedātājus, savukārt es parūpēšos par muzikālo daļu. Tā mēs viens otru papildināsim, lai uz skatuves nebūtu klusuma brīžu un paužu.

Iespējams, vēlāk Paskvāle arī sāks dziedāt. Viņam ir skaista balss, bet viņš pagaidām baidās to izmantot, lai gan pats apgalvo pretējo. Tāpat viņš aktīvi raksta dziesmu tekstus, un šai jomā ir no sirds iekšā.

Tā nu Valentīna dienā slīcināsim pirmos kucēnus Liepājā, bet pēc tam sekos tūre pa visu Latviju," sola māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!