Foto: Privātais arhīvs

Ne viens vien starptautisko skaistumkonkursu dalībnieks pēc viesošanās dažādās valstīs savu karjeru nereti izvēlas veidot ārzemēs. Arī konkursa Mis Latvija 2005 titula ieguvēja Kristīne Djadenko (attēlā) jau vairākus gadus par savām mājām sauc iespēju zemi ASV.

Par Kristīnes pirmajiem iespaidiem, sākotnēji darbojoties kā modelei, jau vēstīts, bet nu meitene devusies vēl soli tālāk.

"Amerikā darbojos vairākās sfērās. Joprojām strādāju par modeli un izmēģinu savus spēkus kā aktrise, tomēr man ir izdevies sevi pierādīt arī televīzijas industrijā, kur vadu divus satelīttelevīzijas raidījumus.

Viens no raidījumiem redzams kanālā Merci TV un saucas Spotlight. Tajā skatītājus informēju par mūzikas un kino jaunumiem, savukārt raidījumā Omid Iran Museum & Art stāstu par mākslu, klasisko mūziku, antikvariātiem un citām ar kultūru un mākslu saistītām jomām.

Tāpat, sākot ar nenozīmīgu televīzijas pārraižu vadīšanu un uzkrājot atbilstošu darba pieredzi un prasmes, esmu sevi beidzot arī pierādījusi kā producenti, un šobrīd strādāju pati pie sava televīzijas projekta, ko jau vasarā prezentēšu Amerikas televīzijas skatītājiem," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Kristīne.

"Apzinos, ka mans karjeras ceļš Amerikā ir samērā neparasts. Dzīvojot Latvijā, biju ieguvusi maģistra grādu civiltiesībās, jo tolaik sevi redzēju jurista lomā. Tomēr skaistumkonkursi pamudināja manī jaunu kaisli - būt starp cilvēkiem un uzstāties uz skatuves.

Arī iespēja pieteikt sevi Amerikas šovbiznesā nāca kā dāvana. Kāds producents, kurš strādā Amerikā, man izteica piedāvājumu braukt un veidot savu karjeru Losandželosā kā aktrisei un modelei.

Tā kā esmu cilvēks, kurš cenšas nepalaist garām nevienu izdevību un nebaidās riskēt, pabeidzot studijas Rīgā, ar  jurista diplomu kabatā devos uz Kaliforniju, lai izmēģinātu savus spēkus šai industrijā.

Savu lēmumu ne mirkli neesmu nožēlojusi, jo televīzija ir mana kaisle un Losandželosa tai ir lieliski piemērota vieta," priecājas meitene.

Lai gan Kristīne neslēpj, ka nereti skumst pēc saviem tuviniekiem, draugiem un dzimtenes, viņa atzīst, ka Amerika nu ir kļuvusi par viņas jaunajām mājām, kur nākotnē tiks veidota arī ģimene.

"Joma, kurā esmu izvēlējusies strādāt, liek man palikt Amerikā. Protams, gribētos, lai mans izredzētais, ar ko nākotnē veidošu ģimeni, būtu no Latvijas, tomēr cilvēku mentalitāte šeit atšķiras, tādēļ tas man šķiet neiespējami," nosaka Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!