Foto: DELFI
Skatītāju lokā tik populārie televīzijas realitātes šovi, kas snieguši atspēriena punktu ne vienam vien jaunajam censonim pašmāju šovbiznesa industrijas iekarošanā, nereti tiek vērtēti samērā pretrunīgi.

Tomēr, kā atzīst muzikālā šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Sabīne Prenclava (attēlā), realitātes šovi vērtējami arī kā neatņemama mūsdienu mūzikas biznesa sastāvdaļa un jaunajiem talantiem paver ievērojamas karjeras iespējas.

"Manuprāt, televīzijas šovus visbiežāk kritizē tie cilvēki, kas paši sēž mājās un neko nedara. Protams, apkārtējo nopelšana ir vieglākais ceļš, un tas latviešiem ir raksturīgs pašapliecināšanās veids.

Es savukārt ļoti priecājos, ka jauniešiem tiek dota iespēja sevi pierādīt, bet jāatceras, ka ar iespēju vien nepietiek. Ir jācīnās tālāk pašiem ar saviem spēkiem un jāpierāda visiem, cik ļoti tu vēlies sasniegt savus mērķus, un tad jau viss arī notiks!

Es pati ļoti priecājos, ka man bija iespēja piedalīties Okartes skatuvē. Tā bija ārkārtīgi liela pieredze un pozitīvu emociju gūšana. Tādēļ uzskatu, ka realitātes šovi ir patiešām noderīga iespēja sevi parādīt jaunajiem talantiem," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne.

Pašas meitenes dzīvē mūzika gan šobrīd ieņem sekundāru vietu, jo Sabīne ir nodevusies karjeras veidošanai un darba pieredzes uzkrāšanai sevis izvēlētajā sfērā.

"Šobrīd cītīgi strādāju tirdzniecības jomā un esmu tirdzniecības menedžere firmā Rovico Latvia. Tā kā studijas bija ļoti grūti apvienot ar darbu, tad izlēmu tās uz laiku pamest, un šobrīd esmu pievērsusies darbam, lai pilnveidotu savas komunikācijas prasmes ar cilvēkiem un gūtu pieredzi izvēlētajā profesijā.

Plāni mūzikas jomā man pagaidām nav lieli. To es uztveru vairāk kā hobiju, bez kura, protams, nevaru iztikt. Dziedu visur, kur man piedāvā, un nevienam arī neatsaku, jo vienmēr ir patīkami atgriezties uz skatuves un darīt to, kas tev patiešām patīk," nosaka meitene. 

Tāpat Sabīne bieži vien redzama kā jaunā friziera Dāvja Ķimeņa modele dažādos frizieru šovos un ar modi un stilu saistītos pasākumos, kā arī savu sociālo tīklu sekotājus regulāri iepriecina ar izteiksmīgām fotogrāfijām.

"Mani ļoti interesē lietas, kas ir saistītas ar fotografēšanu - labprāt ar to nodarbojos, kā arī ar prieku fotografējos pati. Manā galvā dzimst tik daudz ideju, un vēlos tās visas īstenot fotogrāfijās!

Savukārt par piedalīšanos friziermākslas pasākumos un konkursos man jāpasakās manam labākajam draugam un frizierim Dāvim Ķimenim, kurš man parasti piedāvā šādu iespēju," atklāj Sabīne.

Tomēr, neraugoties uz kaislību pret modi un skaistumkopšanu, meitenes ikdienā, kā izrādās, nemaz nav tik daudz laika, ko veltīt sevis pucēšanai.

"Ikdienā man laika ir vien tik, cik piecelties no rīta pirms darba, ātri kaut ko uzlikt uz sejas un viss, jo strādāju vienpadsmit stundu dienā, tādēļ par skaistumu vairs nav tik daudz laika domāt.

Tomēr nelielo nolaidību pret sevi atsver brīvdienas, kad mani parasti sapucē Dāvis, izveidojot gan frizūru, gan uzliekot make up, un tad es varu justies skaista," nosaka Sabīne.

"Mans galvenais fiziskās un garīgās labsajūtas priekšnoteikums noteikti ir justies ērti savā ādā. Uzskatu, ka, ja būsi pārliecināts par sevi, tad arī jutīsies pievilcīgi.

Piemēram, es, lai justos pievilcīga un apmierināt ar sevi, apmeklēju sporta zāli, un brīvajās dienās sapucējos. Prieku arī rada mans puisis, kas mani tad apber ar komplimentiem, un tad jau nekādi nav iespējams nejusties skaistai," smejas meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!