Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas izskaņā Ventspils teātra namā Jūras vārti risinājās starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija nacionālā atlase, kurā, kā jau ierasts, netrūka ne smaga darba, ne godam pelnītas atpūtas.

Eirovīzijas nacionālās atlases finālisti Ventspilī ieradās jau piektdien, lai sāktu gatavošanos nozīmīgajam iznācienam - piektdien visu dienu ritēja mēģinājumi, bet sestdienas pēcpusdienā finālisti savus numurus publikas priekšā atrādīja jau ģenerālmēģinājumā.

Pēc garās sestdienas, kur paralēli mēģinājumiem, fināla uznācienam un uztraukumam mūziķiem bija jātiek galā arī ar tērpiem, grimu un frizūrām, atlases organizatori dalībniekiem un viņu atbalstītājiem bija sarūpējuši banketu.

Kad bija noskaidrots, ka uz Zviedriju šogad brauks bītboksa grupa PeR, mūziķi krietni pēc pusnakts devās pie turpat Jūras vārtos klātajiem galdiem, lai baudītu ēdienus un dzērienus, kā arī, protams, apspriestu konkursa rezultātus.

Grupas PeR puiši vēlajā nakts stundā baudīja pastiprinātu uzmanību gan no pārējiem mūziķiem, gan daiļā dzimuma pārstāvēm, kas bija ielenkušas uzvarētājus, bet pārlieku ilgi banketā viņi neuzkavējās, jo devās uzstāties uz Ventspils klubu Kiss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!