Foto: DELFI

Valentīna dienā kļuva zināms, ka oficiāli beidz pastāvēt talantu šovā Okartes skatuve izveidotā grupa Jātnieki. Tās dalībnieki Rihards Millers jeb Rikardions, Sabīne Berezina un Mārtiņš Jātnieks pievērsušies solo karjerai, bet savus nākotnes plānus atklāj arī grupas ceturtā dalībniece – Anete Volmane (attēlā).

"Uzskatu, ka kopā esam pavadījuši daudz neaizmirstamu brīžu koncertos, un vispār kopā noturējāmies pat ilgāk, nekā sākumā bijām domājuši," sarunā ar portālu Delfi Izklaide stāsta Volmane.

"Es saku lielu paldies visiem cilvēkiem, kuri atbalstīja mūs pirmajā un otrajā šovā, kā arī mūsu grupas mūziķiem, ar kuriem koncerti izdevās tiešām skanīgi un enerģijas pilni, bet viss mainās un būtu muļķīgi mānīt klausītājus, mākslīgi uzturot pie dzīvības šo grupu.

Šajā pastāvēšanas laikā koncertējot atdevām klausītājiem visu savu enerģiju, tādēļ noteikti nejūtamies klausītājus pievīluši. Tieši otrādi - aicinām sekot līdzi, ar laiku radot ar vien jaunas kompozīcijas, kas noteikti katram no mums atšķirsies, jo arī muzikālā gaume mums ir dažāda.

Pašlaik personīgi es esmu pievērsusies vairāk studijām Latvijas Universitātē, jo pavisam drīz tuvojas laiks, kad jāsāk būs domas virzīt bakalaura diplomdarba izstrādes virzienā, kā arī paralēli esmu sākusi mācībās Starptautiskajā grima un mākslas skolā, kuru pabeidzot, vēl viens diploms un kvalifikācijas apliecība būs manā kontā.

Mani tālākie plāni mūzikā noteikti saistās ar savu oriģināldziesmu ierakstīšanu. Nupat kā sadarbībā ar mūziķiem Arturu Burki un Oskaru Tretjuku esam ierakstījuši arī manu jaunāko kompozīciju Where is the Key?, kuras vārdu un mūzikas autore esmu es.

Par dziesmu īstumā varētu teikt tā: "Daudz skaistu vārdu, kuriem viegli padoties, tomēr pienāk brīdis, kad saproti - tās ir tikai tukšas skaņas. Nozīme ir tikai darbiem. Novēlu katram atrast to savu "atslēgu", kas palīdzēs saprast, piedod un atlaist," jauno dziesmu komentē Anete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!