Foto: DELFI

Trešdienas, 6. marta, vakarā Krievijas telekanālā Первый канал tika demonstrēts iepazīšanās šova Давай поженимся! raidījums, kurā piedalījās arī uzņēmēja Kristīne Šamusa, kura ar divām citām daiļavām cīnījās par 33 gadus vecā Grigorija sirdi.

Raidījuma galvenais varonis Grigorijs, kurš šobrīd dzīvo Vācijā, ir slavenā Krievijas estrādes mākslinieka un komponista Arkādija Ukupņika dēls un veiksmīgi darbojas viesnīcu biznesā.

Par iekārojamā vīrieša sirdi cīnījās 22 gadus vecā Darja, 27 gadus vecā Jūlija, kā arī 26 gadus vecā latviešu uzņēmēja Kristīne Šamusa, kuru atbalstīt uz Maskavā notikušo filmēšanu bija devusies sabiedrības dāma un skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme.

Iepazīstinot ar sevi, Kristīne pastāstīja, ka ir restorāna direktore un īpašniece, nodarbojas ar labdarību, kā arī uzskata sevi par perfekcionisti. Uz jautājumu par savu tautību, meitene atklāja, ka viņas tēvs ir latvietis, bet māte - krieviete.

Iepriekšējo attiecību pieredzei jaunai sievietei nav bijusi īpaši veiksmīga - viņa laidusi pasaulē mīļotā bērnu, bet viņš kāzas atlicis tik ilgi, ka Kristīnei apnicis gaidīt.

Pievilcīgā gaišmate arī atzina, ka uzskata sevi par sievieti ar eiropietes mentalitāti, bet raidījuma galvenajam varonim viņa uzdāvināja pašas pagatavotas trifeles.

Lai gan latviešu meitene iepatikās gan Grigorija tēvam, kurš dēlam ieteica izvēlēties tieši šo meiteni, gan viņa sievai un arī raidījuma ekspertes uzsvēra Kristīnes labās īpašības un norādīja uz abu saderību, Grigorijs tomēr izvēlējās jaunāko no līgaviņām - Darju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!