Foto: LETA
Piektdien, 8. martā, Rīgā tika dots starts jau piektajam BTA Sieviešu dienas rallijam, kas vienkopus pulcēja atraktīvi un krāšņi sapostas sievietes, kuras bija pieņēmušas izaicinājumu pierādīt, ka arī dāmas ir labas autobraucējas.

Jau no piektdienas rīta modes un izklaides centrā Riga Plaza dāmas bija aicinātas reģistrēties braucienam un iziet auto tehnisko apskati, bet pēc šo pienākumu veikšanas viņas varēja nodoties gan sievišķīgām izklaidēm, gan plānot labākos maršrutus.

Šogad atšķirībā no iepriekšējiem gadiem starts rallijam tika dots vēlā pēcpusdienā, kas 200 kilometru garās distances Rīga - Saulkrasti - Limbaži - Rīga un deviņu kontrolpunktu meklēšanu padarīja vēl aizraujošāku.

DELFI Izklaidei pastāstīja pasākuma organizatori, jubilejas gadā šis pasākums guvis īpaši lielu atsaucību - pēc sākotnējām aplēsēm, ceļā devušās vairāk nekā 1000 daiļā dzimuma pārstāves.

Starp rallija dalībniecēm bija arī sabiedrībā zināmas sievietes - dziedātājas Marta Ritova, Liene Šomase, Olga Rajecka, Anete Volmane un Kristīne Pāže, uzņēmēja Marika Ģederte un citas.

Arī šogad lielākā daļa dāmu bija rūpīgi piestrādājušas pie komandas koptēla - izdekorētas bija gan automašīnas, gan arī pašas braucējas bija ļāvušas fantāzijai vaļu un starp rallija dalībniecēm varēja sastapt medmāsiņas, dažādus pasaku tēlus un dzīvnieciņus, seksīgas strādnieces un daudzas citas būtnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!