Foto: DELFI
Kamēr daudzas daiļā dzimuma pārstāves jebkādus jautājumus par svaru, krūšu un gurnu apkārtmēru un citiem ķermeņa parametriem mēdz uztvert kā apvainojumu, dziedātāja LieneCandy (attēlā) ne vienu vien pārsteigusi, atklājot visus sava auguma mērījumus.

Savā Twitter profilā Liene šonedēļ publicējusi zīmējumu uz rūtiņu lapas, kur viņas figūrai pierakstīti gandrīz visi iespējamie mērījumu rādītāji, un tagad visiem zināms, ka populārās dziedātājas krūšu apkārtmērs ir 84 centimetri, vidukļa apkārtmērs - 63 centimetri, bet gurni ir 90 centimetrus plati.

"Man kāda meitene atsūtīja vēstuli, lai uzrakstu savus parametrus, tad nu es arī nosūtīju, un atpakaļ saņēmu šādu zīmējumu. Cilvēkiem liekas, ka esmu lielāka un resnāka, tad nu lai salīdzina, kā ir patiesībā," DELFI Izklaidei publicētā zīmējuma izcelsmi skaidro pati dziedātāja.

Jau vēstīts, ka nesen dziedātāja uzsāka jaunu diētu, kuras pamatprincips ir galvenokārt gaļas, jūras velšu un dārzeņu lietošana uzturā, un, pateicoties jaunajai ēšanas sistēmai, viņai neilgā laikā izdevies ne tikai zaudēt pāris liekos kilogramus, bet arī uzlabot pašsajūtu un ādas stāvokli.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!