Foto: Vida Press

Slavenā dziedātāja Rianna pēdējā laikā izcēlusies ar ķeršanos pie dzimumorgāniem, taču viņa nebūt nav vienīgā, tāpēc ārvalstu fotogrāfiem ir bijis visai viegli apkopot foto galeriju, kurā redzams, kā slavenības rūpējas par savu mantību.

Kā var secināt no aģentūras WENN apkopotajām fotogrāfijām, iemesli, kāpēc cilvēki ķeras pie saviem dzimumorgāniem, ir daudz uz dažādi.

Viens no iemesliem, protams, ir masturbācijas imitēšana kā viens no koncertu šovu elementiem - sak, skatieties, man tur kaut kas ir. Šāda rīcība visai nelāgi beidzās Džimam Morisonam, bet mūsdienās to praktizē daudzi - Rianna, Madonna, Nikola Šerzingere, arī Džastins Bībers.

Citos gadījumos savukārt patiešām kaut kas var nebūt kārtībā - ir jāaiztaisa rāvējslēdzējs vai jāsakārto loceklis, kas iestrēdzis biezajā kaunuma apmatojumā.

Bet ļoti bieži locekļa kasīšana ir arī kā savdabīgs stila elements, ko praktizē skarbie kovboju tipa vīrieši, piemēram, aktieris Mikijs Rūrks.

Galerijā redzams, kā pret savu mantību attiecas tādi šovbiznesa pasaulē slaveni cilvēki kā Eltons Džons, Slešs, Džeimss Franko, Kriss Brauns, Kreigs Deivids, Jay-Z, Braiens Adamss un vairāki citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!