Foto: Publicitātes foto
Dziedātāju Elizabeti Zagorsku (attēlā) daba apveltījusi ar ļoti sievišķīgām formām. Viņa uzskata, ka par krūtīm ir jārūpējas, taču pret tām jāizturas saudzīgi un nevajadzētu pārspīlēt ar dažādu krēmu un citu palīglīdzekļu izmantošanu, jo īpaši tad, ja sieviete vēl nav dzemdējusi.

"Katrai mums ir tādas krūtis, kādas Dievs devis. Krūšu formu neizmainīsi ar dažādiem krēmiem, masāžām un kontrastdušām. Jā, šie līdzekļi palīdzēs saglabāt tvirtumu, taču jāatceras, ka mēs nevaram zināt, kādas sekas nākotnē būs šādai krūšu apstrādei," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Zagorska.

"Sievietēm, kuras vēl nav dzemdējušas un grasās bērnu nākotnē barot ar krūti, jo īpaši neieteiktu pārspīlēt ar daudzajiem krēmiem, kuri šobrīd pieejami.

Es savas krūtis nemoku ar masāžām un krēmiem. Esmu sevi pieņēmusi tādu, kāda esmu. Galvenais, manuprāt, ir nevis pārspīlēti censties saglabāt krūšu tvirtumu, bet rūpēties par to veselību, ņemot vērā, cik bieži šobrīd tiek runāts par krūšu vēža risku.

Domāju, ka sievietei regulāri vajadzētu apmeklēt ginekologu un rūpēties par savu krūšu veselību. Tas ir tikai pašsaprotami, ka par krūšu veselību vajadzētu uztraukties, jo tās tomēr ir domātas ne tikai skatam - tām ir noteikta funkcija sievietes ķermenī," stāsta Elizabete.

Dziedātāja uzsver, ka labs krūšturis, kas atbilst krūšu lielumam un der kā uzliets, liks tām izskatīties pievilcīgākām. Galvenais krūštura izvēlē ir atrast pareizo izmēru. D izmēra krūšu īpašniecēm nevajadzētu mēģināt savas krūtis iespīlēt mazāka izmēra krūšturī.

"Par to, vai krūšturi vispār vajadzētu nēsāt, - tā ir katras sievietes pašas izvēle. Mēs zinām, kā izskatās krūtis sievietēm afrikāņu ciltīs, taču arī jāuzsver, ka sievietes zīdījušas vairākus bērnus, tādēļ spriest par to, vai viņu krūšu izskatā vainojama krūštura nevalkāšana, grūti spriest.

Pēc 30 gadu vecuma krūtīm vajadzētu pievērst īpašu uzmanību un pārbaudīt tās pastiprināti. Es neuzskatu, ka sievietēm vajadzētu savas krūtis labot ķirurģiski un mocīt ar dažādām procedūrām, taču tā ir katras pašas izvēle. Sievietei vajadzētu pieņemt sevi tādu, kāda viņa ir - kādu Dievs viņu radījis," uzskata Elizabete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!