Foto: Publicitātes foto

Maija sākumā pie LNT skatītājiem nonāks jauns raidījums No 57.paralēles, kura vadīšana uzticēta Latvijas Nacionālā teātra aktierim Egilam Melbārdim un viņa laulātajai draudzenei Annai Klēverei (abi attēlā).

Raidījuma cikla ietvaros abi vadītāji dosies ceļojumos un pēc tam dalīsies savos iespaidos ar skatītājiem, kuri neklātienē varēs apmeklēt dažādas zemes un pilsētas, aplūkot interesantas vietas un dabas objektus, iepazīties ar vietējām tradīcijām, virtuvi, kultūru, uzklausīt dažādas leģendas un nostāstus.

Pirmajā raidījumā, kas TV ekrānos būs redzams 4. maijā pulksten 10, Melbārdis un Klēvere dosies uz Stambulu, kurā viņi iepazīs vietējo kultūru un tradīcijas, kā arī apskatīs 1500 gadus veco Svētās Sofijas katedrāli, nobaudīs tradicionālos saldumus un ļausies citiem piedzīvojumiem.

"Pilsēta, kas pārsteidz ar citu kultūru un reliģiju. Ārkārtīgi pretimnākoši un laipni cilvēki, savdabīgas tirgošanās tradīcijas, kas nelīdzinās, piemēram, Ēgiptes tradīcijām. Pamatīgas celtnes un ārkārtīgi daudz cilvēku, kuri dzīvo katrs savu - dažādu, aktīvu dzīvi, netraucējot viens otram," iespaidos pēc ceļojuma uz Stambulu atzinis Melbārdis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!