Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju mūziķis Lauris Reiniks (attēlā) ļoti aktīvi komunicē ar saviem sociālo tīklus sekotājiem - nedēļas sākumā mūziķis bēdīgi ziņoja, ka garnadži kārtējo reizi apskādējuši viņa auto, taču pāris dienas vēlāk Lauris jau atkal jautrojas un saviem sekotājiem piedāvā noskatīties video, kurš, kā viņš pats saka, ir leģendāri neveikls moments viņa dzīvē.

Pirms nepilniem trim gadiem Lauris, atzīmējot savu 31 gada jubileju, Rīgā notiekošajās Pasaules kausa sacensībās jāšanas sportā sēdās zirga mugurā un izpildīja Frenka Sinatras dziesmu New York, bet tagad dziedātājs publicējis video, kurā redzams, ka tik raiti ar priekšnesumu viņam vis neveicās.

Zirgs rāmi rikšoja pa laukumu, ļaujot Reinikam izpausties savā priekšnesumā, taču mirklī, kad zirgs apstājās, lai ļautu mūziķim atgriezties uz zemes, Reinika kāja aizķērās aiz dzīvnieka kakla un viņš nokrita.

Reiniks vienmēr izcēlies ar izdomu un atraktīviem priekšnesumiem, un šis nebija mūziķa pirmais mēģinājums apvienot dziedāšanu ar sēdēšanu zirga mugurā - reiz viņš kādā no saviem lielkoncertiem pat ieradās uz zirga. Tiesa, dzīvnieks toreiz bija ļoti nobijies un saslējās uz pakaļkājām, radot nelielu pārbīli gan koncerta apmeklētājiem, gan pašam mūziķim.

Arī dziedātāja komponētās dziesmas Es skrienu videoklipā tās autors un izpildītājs redzams, auļojam savas dzimtās pilsētas Tērvetes zirgaudzētavas zirga mugurā.

Mūziķis vairākkārt stāstījis, ka ir liels zirgu mīlis un bērnībā apmeklējis Tērvetes zirgaudzētavu, bet pusaudža gados pat piedalījies šķēršļu pārvarēšanas sacīkstēs un izcīnījis uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!