Foto: Privātais arhīvs

Viens no pieprasītākajiem pašmāju dīdžejiem Toms Grēviņš nedēļas izskaņā klusā ceremonijā kļuvis par precētu vīru – viņš mijis gredzenus ar kulinārijas žurnālisti Lauru Skudrīti.

Par šo savas dzīves laimīgo notikumu, Grēviņš, kā jau mūsdienās pieņemts, paziņojis, sociālajos tīklos publicējot fotogrāfiju no Dzimtsarakstu nodaļas, kurā redzams gan laimīgais jaunais pāris, gan vedēji.

Pēc fotoattēla publicēšanas puisis saņēmis arī daudz apsveikumu - dīdžeju ar iestūrēšanu laulības ostā sveikuši gan kolēģi Egons Reiters, Artis Volfs un Artis Dvarionas, gan citi Grēviņa paziņas un fani.

Laimi laulībā vēlējis pat mūziķis Andris Kivičs, kurš savulaik Grēviņu televīzijas tiešraidē bija nosaucis par muļķi, bet vēlāk visnotaļ skarbi reaģēja uz dīdžeja kritiku par Kiviča grāmatu Mana privātā dzīve.

Grēviņš kopā ar Skudrīti, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā, ir kopā jau kopš 2010. gada, un puisis intervijās ne reizi vien atzinis, ka meitene viņu paglābusi no bohēmiskā dzīvesveida. Šovasar jaunajai ģimenei pievienosies mazulītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!