Foto: Toms Norde

Jaunā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Katy Tindemark jeb Jekaterina Tindemarka (attēlā), kura pērnajā gadā sevi Latvijas šovbiznesā pieteica, kopā ar Miku Dukuru izpildot dziesmu Never Let You Down, nolēmusi kļūt par Playboy modeli.

Jekaterina dziedāšanu vienmēr spējusi apvienot ar savu laulības dzīvi un rūpēm par meitiņu Elizabeti, taču sievietes talants nav tikai gādāšana par ģimeni un muzicēšana vien - viņai patīk arī filmēties un bildēties veļā.

Savā kandidatūras videoklipā jaunā mūziķe stāsta, ka viens no viņas hobijiem ir fotografēšanās, bet Playboy un Radio SWH rīkotajā konkursā meitene pieteikties nolēmusi, jo viņai patīk bildēties veļā un viņa jūtas seksīga.

Žurnāls Playboy sadarbībā ar Radio SWH aprīlī aicināja meitenes pieteikties par modelēm. Šobrīd ir izvēlētas vairākas kandidātes, par kurām ir iespējams balsot Radio SWH mājas lapā, bet 18. maijā klubā Studio 69 notiks lielais fināls, kurā Radio SWH Playboy simpātija cīnīsies par playmate titulu.

Īpaša ekspertu žūrija, kuras sastāvā ir arī Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, izdevniecības Dienas žurnāli direktore Inga Gorbunova un fotogrāfs Toms Norde, noteiks savu favorīti.

Savukārt viens no lielākajiem apakšveļas ražošanas uzņēmumiem Latvijā V.O.V.A. no visām daiļavām konkursā izvēlēsies savu simpātiju, kurai būs iespēja piedalīties kompānijas modes skatēs 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!