Foto: Publicitātes foto

Ar varen jautra un jestra burziņa ieskandināšanu aizvadītajā nedēļā Rīgas naktsklubā Coyote Fly paviesojies dīdžejs The Last no Kubas. Karstasinīgā mūzikas miksētāja piedāvātie deju ritmi nevienu neatstāja vienaldzīgu – arī viņš pats pamatīgi izkustināja kājas un gurnus.

Dj The Last no Kubas iesildījis tādus pasaules mūzikas grandus kā Pitbull, Sean Paul, Popcaan un Das EFX. Savā mūzikā viņš miksē regeju, hip-hopu un deju ritmus.

Šobrīd viņš ir viens no vadošajiem urbānās mūzikas dīdžejiem pasaulē.

Muzikālo karjeru Kubas dīdžejs uzsāka kā dejotājs, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka viņš Coyote Fly seksīgajām go-go meitenēm Boomdolls pievienojās uz skatuves un bāra letes, ar saviem deju soļiem nevienu neatstājot vienaldzīgu.

21. maijā Rīgā gaidāma Gumball 3000 rallija dalībnieku ierašanās. Galvaspilsētas iedzīvotājiem klātienē būs iespējams iepazīt vairāk nekā simts ekskluzīvas automašīnas un brauciena dalībniekus, starp kuriem ir gan slavenības, gan monarhiju pārstāvji, gan miljonāri.

Tā kā Gumball 3000 ralliju raksturo īpašs stils, izsmalcinātība un pasaules klase it visā, arī izklaidei un maltītēm jābūt atbilstošā līmenī. Rīgā par to parūpēsies restorāns Bibliotēka N° 1 un tā šefpavārs Māris Jansons, kā arī klubs Coyote Fly.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!