Foto: Publicitātes foto

Šova Lauku sēta otrās sezonas bijušais dalībnieks un raidījuma Četras istabas vadītājs Jānis Rāzna (attēlā) joprojām strādā Pārtikas un veterinārajā dienestā par ierēdni, taču viņš nākotnē būtu gatavs savu ikdienu veltīt tikai televīzijai, ja rastos tāda iespēja.

"Piedalīšanās šovā Lauku sēta man ne tikai palīdzēja, bet arī deva reālu iespēju strādāt televīzijā, vadot raidījumu Četras istabas. Man pirms tam bija kluss sapnītis, ka labprāt savu nākotni saistītu ar šo sfēru - tagad tas ir piepildījies.

Šovam pieteicos spontāni - redzēju reklāmu, apdomājos ne ilgāk kā 15 sekundes un aizpildīju dalības anketu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Rāzna.

Šovā viņš pieteicās ne tāpēc, lai gūtu popularitāti vai atrastu otru pusīti, bet gan, lai parādītu cilvēkiem, ka biroja darbinieku un ierēdņu ikdiena nav tikai rutīna. Viņš vēlējās sevi parādīt citā aspektā.

"Ikdiena birojā un darbošanās lauku sētā - tie ir pilnīgi pretstati. Runā, ka pretpoli pievelkas, tāpēc es, kā ierēdnis, nolēmumu cilvēkiem parādīt, ka šīs lietas iespējams apvienot.

Runājot par attiecībām - šobrīd esmu aizņemts, taču šovam ar to, ka atradu otru pusīti, nebija nekāda sakara. Lai gan Lauku sētas laikā baumoja, ka man ir izveidojušās romantiskas attiecības ar Gunitu, varu pateikt, ka esam tikai labi draugi un tas arī viss. Uz šovu negāju ar mērķi atrast sev draudzeni," atklāj Jānis.

Taujāts, vai viņš jau pieradis pie popularitātes, kura izveidojusies šova laikā, kā arī vadot raidījumu Četras istabas, Rāzna atklāj, ka ir gadījies pamanīt, ka cilvēki viņu atpazīst, taču viņš to neizjūt kā apgrūtinājumu.

"Pāris reizes ir gadījies, ka veikalā pārdevēja vaicā, vai tik neesmu kaut kur piedalījies un bijis redzams televīzijā. Ikdienā arī pēc paziņu un draugu komentāriem, īsziņām un sarunām saprotu, ka viņi ir ievērojuši, ka darbojos šajā jomā, taču man tas netraucē un problēmas nerada," noslēgumā piebilst Rāzna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!