Foto: F64

Latvijas Televīzija drīzumā sāks demonstrēt jaunu raidījumu Četras istabas, kurā vienkārši un nesamāksloti runās par ikdienas norisēm, kas ietekmē cilvēku dzīvi – sākot no garastāvokļa un beidzot ar izšķirošiem lēmumiem, kas ietekmē ne tikai katru ģimeni, bet valsti kopumā. Līdz ar raidījumu televīzijā atgriezīsies arī Jana Kalniņa (attēlā).

"Janu Kalniņu par raidījuma vadītāju izraudzījāmies, pateicoties viņas atvērtībai un dzirkstošajam raksturam, ko iemīlējuši TV skatītāji. Jana ar savu sirsnību un vienkāršumu spēj uzrunāt dažāda vecuma auditoriju.

Pēdējos gados Jana nav aktīvi darbojusies TV jomā, un atgriešanās pie skatītājiem būs abpusējs ieguvums," informē Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktore Laura Brokāne.

Par raidījuma vadītājiem izvēlēti četri cilvēki - gan sabiedrībā jau pazīstami un cienīti profesionāļi savā jomā, gan jauni talanti. Raidījuma kodolu veidos divi raidījuma vadītāju pāri, kas mainīsies pa nedēļām.

Janas Kalniņas pārinieks būs šova Lauku sēta dalībnieks Jānis Rāzna, savukārt otru raidījuma vadītāju pāri veidos kādreiz populārā LTV raidījuma Skabarga vadītāja, radio Skonto ētera balss Elita Marga un spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

"Raidījuma ideja ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem raidījumu, kurš runā viņiem saprotamā mēlē, jo liela daļa Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka TV ekrānos skatāmie raidījumi un to tematika ir tālu no dzīves patiesības un tām ikdienas problēmām, ar kurām nākas saskarties "vienkāršajai tautai"," ziņo LTV pašreklāmas redaktore.

Raidījuma koncepcija veidota, balstoties uz ideju par mājām un četrām istabām, kurās mēs atgriežamies katru vakaru, jo tās ir telpas, kurās dzīvi kopā pavada visa ģimene. Šajās telpās sastopas katra ģimenes locekļa un katras paaudzes viedokļi, domas un pretrunas.

Plānots, ka raidījumā dažādas tēmas tiks atspoguļotas no viesistabas, virtuves, guļamistabas un darbistabas jeb noliktavas skatu punkta.

Viesistabā raidījuma vadītāji uzņems ciemiņus un diskutēs par aktuālām tēmām, izklaidēsies un piekops saviesīgo dzīvi. Virtuvē kopā ar viesiem tiks atklātas jaunas receptes un stāstīti pavārmākslas knifi.

Guļamistabā raidījuma vadītāji iedziļināsies sabiedrības seksuālās dzīves aizkulisēs, sagraujot stereotipus un meklējot atbildes, kā uzlabot intīmo dzīvi, kā arī sniegs padomus veselīgam miegam. Savukārt stilizētajā garāžā tiks veidota darbnīca visai ģimenei - tā būs praktisko padomu un čaklo roku darbnīca.

Raidījums tiks veidots ar dzīvesprieka, pašironijas un humora devu. Tas būs studijas žurnāltipa raidījums par sabiedrībā aktuālām tēmām, kurā četras tēmas tiks izspēlētas atbilstoši četru istabu idejai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!