Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē par gana pikanta un karsta pasākuma noorganizēšanu parūpējās Jelgavas populārais klubs Tonuss - ballītē ar nosaukumu Pavedinošais vasaras skūpsts jautrība un erotiskas atrakcijas sita augstu vilni.

Par vakara galveno notikumu kļuva pikantā modes skate, kurā simpātiskas meitenes demonstrēja erotiskus un kārdinošus tērpus. Pēc modes skates daiļavas gan tik ātri nesteidzās pārmainīt tērpus - meitenes visa vakara garumā izklaidējās pikantajos kostīmiņos.

Arī kluba bārmeņi parūpējās par dažādiem pārsteigumiem, piedāvājot nodegustēt Spāņu mušas kokteili, kuram tika piedēvētas afrodīzija īpašības, savukārt atraktīvākie burziņa apmeklētāji piedalījās "seksīgajos konkursos", kuros bija iespējams iegūt visai vērtīgas balvas - arī no tetovēšanas salona.

Viesus izklaidēja un publiku uzkurināja arī go-go meitenes, kuras, kā ierasts, parūpējās par to, lai atmosfēra naktsklubā tiktu nokaitēta līdz baltkvēlei.

Arī neiztrūkstošais elements - foto stūrītis - laipni aicināja burziņa apmeklētājus ļauties foto zibšņiem uz sarkanā dīvāniņa, turklāt kopā ar pikanti ģērbtām meitenēm.

Tiem, kuriem ar trūcīgi ģērbtajām daiļavām pie sāniem bija par maz, tika piedāvātas arī dažādas erotiskās rotaļlietas, ar kurām "atsvaidzināt" bildes. Kā redzams, vakara iecienītāko rotaļlietu saraksta augšgalā bija vibratori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!