Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavas populārajā klubā Tonuss notika Sporta tērpu ballīte, kurā deju mūzikas projekts Transleiteris (attēlā) jelgavniekiem prezentēja savu hitu Melnais bembis.

Burziņā jautrība sita augstu vilni - par to parūpējās Melnā bembja izpildītāji, kuri uz skatuves demonstrēja atraktīvu priekšnesumu. Deju grīda bija pārpildīta, un apmeklētāji meņģējās un grieza dejas, līdz drēbes kļuva slapjas.

Vakar programmā tika piedāvātas dažādas atrakcijas - rajonu cīņas, boksa maisa sišanas turnīrs, čempionu foto stūrītis un citas jestras izdarības. Neiztrūkstošs elements bija arī labākās rajona go-go meitenes, kuras atbilstoši ballītes tematikai bija tērpušās pikantos treniņtērpos.

Sporta tērpu ballītes apmeklētāji bija īpaši piedomājuši pie sava izskata. Lielākā daļa cilvēku bija ieradušies treniņtērpos, apāvuši laka kurpes un galvā uzlikuši laiviņu jeb mazu cepurīti. Atbilstoši tematikai klubs piedāvāja iegādāties vodkas šotiņus, kuriem pa virsu uzkost marinētu gurķīti.

Īpaši bija padomāts par bembju vadītājiem - viņiem tajā vakarā automašīnas novietošana kluba stāvlaukumā tika solīta bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!