ASV talantu šovā America's Got Talent piedalījusies kāda maza meitenīte Āralina (attēlā), kura kliedza visai aizsmakušā balsī, un tāpēc viņa – jau ne pirmo reizi – kļuvusi par interneta varoni.

Sešus gadus vecā Āralina un viņas deviņus gadus vecais brālis Izijs, kurš spēlē bungas, šovā uzstājās ar pašu sacerētu dziesmu Zombie Skin (Zombiju āda), taču žūrija un skatītāji bija pārsteigti par mazā eņģelīša balsi.

Lai gan šajā talantu šovā piedalās daudzi bērni, viņi visi cenšas izcelties ar saldām balstiņām, tāpēc arī Āralinas priekšnesums šķita tik neparasts. Žūrijas locekle Mela B, kura Spice Girls laikā tika dēvēta par Scary Spice, atzina, ka viņa pati ir "oficiāli pārbiedēta".

Arī pārējie žūrijas dalībnieki - komiķi Hovards Sterns un Hovijs Mendels, kā arī vācu modele Heidija Kūma - īsti nezināja, kā reaģēt, tomēr jauko meitenīti uz nākamo konkursa kārtu nosūtīja.

Delfi Izklaide jau vēstīja, ka Āralina un Izijs šādā stilā spēlē ne pirmo dienu, un viņu neparastās dziesmas jau vismaz gadu ir ļoti populāras bezgalīgajās interneta dzīlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!