Video krātuvē YouTube lielu popularitāti guvusi kāda multiplikācijas filmiņa - klipā, kura nosaukums ir Latvians Have More Talent, apkopotas Latvijas zelta talantu šova dalībnieku parodijas, taču video pērle ir premjerministrs Valdis Dombrovskis, kurš kāpj uz skatuves, lai pastāstītu joku.

Video sākas ar parodiju par pašmāju slavenās muzikālās apvienības Kombuļi izpildīto dziesmu Dzīvo tā. Dziesmas laikā grupas solistei pat izdodas savaldzināt vienu no žūrijas dalībniekiem - Saimonu Kauelu, kuru cilvēki ikdienā pieraduši redzēt kā dažādu šovu bargo žūrijas locekli.

Turpinājumā uz skatuves kāpj talants Vitālijs. Kā atceramies, Latvijas zelta talantos Vitālijs Kirovs sevi pieteica kā kikbokseri ar operdziedātāja dvēseli, ar balsi mēģinot saplēst spuldzīti. Šoreiz vīrietim ar savas balss vibrācijām izdevās pārplēst Saimona bungādiņu un radīt viņā vēlmi iešaut sev deniņos. Savukārt otras žūrijas dalībnieces acij Vitālija priekšnesums bija pārāk liels pārbaudījums - tā izsprāga.

Skanot zāles ovācijām, kā pēdējais uz skatuve kāpj Lācītis jeb apvienības Visvalži, kuri "valda un rīmes skalda", galvenais jokdaris, kurš nolēmis publiku pārsteigt ar savu labāko joku.

"Latvijā krīze ir beigusies," savu mīļāko joku pastāsta Lācītis, līdz smieklu vētrai novedot visu zāli un žūrijas galveno locekli Saimonu. Arī pats parodētais Dombrovskis ķiķina, bet viņa pārinieks - Valdis Zatlers - joka beigās pa bungām uzsit kulminācijas taktis.

Video autors Kaspars var priecāties - klips apskatīts aptuveni divdesmit tūkstošus reižu un saņēmis daudz pozitīvu atsauksmju, netieši apliecinot, ka latvieši prot par sevi pasmieties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!