Foto: DELFI

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā pa kreisi), kurš ir ikgadējs konkursa Jaunais vilnis apmeklētājs, arī šogad iegādājies vairākas biļetes, lai klātienē vērotu koncertus. Šis Krūmiņam ir īpašs gads – tiek plānots, ka viņa jaunatklātais hotelis Villa Alvīne nesīs ievērojamu peļņu.

"Es neteiktu, ka Jaunais vilnis ir mans gaidītākais vasaras pasākums - man vienkārši patīk tusiņš, taču šogad, sakarā ar to, ka jūnija vidū Jūrmalā atklāju savu jauno hoteli, pasākums man pavēris papildus iespējas.

Tā kā Jaunais vilnis ir diezgan nozīmīgs un prestižs konkurss, kas pulcē daudz turīgu cilvēku, protams, varējām viesnīcā pacelt cenas. Ir pavērušās peļņas iespējas.

Manā hotelī apartamentus jau pasūtījis Jaunā viļņa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans un vairāki viņa draugi," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta miljonārs.

Kā atklāj Krūmiņš, viņam jau kabatā ir aptuveni desmit biļetes - pašam, ģimenei un draugiem. Sēdvietas viņš iegādājies zālē, nevis VIP ložā.

"Vairākas biļetes jau esmu sagādājis - aptuveni desmit, lai pietiek visai ģimenei un arī kādam draugam. VIP galdiņu ložā gan neņēmu - neredzu tam nepieciešamību.

Tā kā man ir diezgan grūti visu koncerta laiku nosēdēt, bieži vien staigāju apkārt. Parasti jau tāpat beigās aizeju arī līdz VIP galdiņiem, lai kopā ar paziņām uzsmēķētu cigārus.

Es pats noteikti došos uz atklāšanas un noslēguma pasākumu. Gribu dzirdēt arī itāļu estrādes zvaigzni Toto Kutunjo," noslēgumā saka Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!