Foto: Privātais arhīvs

Amerikā jau ilgāku laiku dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš šonedēļ ieradies Latvijā, un kopā ar viņu atbraukušas arī viņa dzīves svarīgākās sievietes – mīļotā sieviete Kima Insa un meitiņa.

Latvijā Miks ieradies pēc trīs gadu prombūtnes, un, protams, viņš ticies arī ar savu tēvu, savulaik populāro producentu Māri Ozoliņu, kuram šī bija pirmā redzēšanās ar savu Amerikā dzimušo mazmeitu (abi kopā attēlā).

Lai gan, kad mazulīte Eislija nāca pasaulē, Ozoliņa tēvs pieļāva, ka varētu mērot ceļu uz ASV, lai tiktos ar mazmeitiņu, līdz abu tikšanās reizei pagāja deviņi mēneši.

Jau vēstīts, ka Ozoliņš Latvijā ieradās ne tikai, lai tiktos ar ģimeni un atpūstos, bet arī lai strādātu - iesākumā bija paredzēts, ka viņš vadīs dubļu cīņas festivālā Pestivals, bet šis pasākums nezināmu iemeslu dēļ tika atcelts.

Tiesa, dīkā režisors nesēdēs - viņš divos semināros klubā Coyote Fly nolēmis izglītot latviešu vīriešus, kā palielināt savu vienas nakts sakaru skaitu un gūt citus dzīvē tikpat svarīgus panākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!