Foto: Vida Press
Populārā barbadosiešu dziedātāja Rianna (attēlā) ar savu izskatu pārsteigusi Monako karalistes iedzīvotājus – viņa "ķemmēt" veikalus devusies, tērpta visai pieticīgā apģērba gabalā.

Kā vēsta ārvalstu tabloīdi, Rianna, kura Eiropā uzturas savas koncertturnejas ietvaros, pa Montekarlo ielām klīdusi peldkostīmā, kam pa virsu bija uzvilkta caurspīdīga blūzīte, bet tāpat visi interesanti varēja vērot viņas ķermeņa aprises.

Tāpēc arī vietējie iedzīvotāji bez kautrēšanās fotografēja dziedātāju ar saviem mobilajiem tālruņiem. Un arī Rianna nekautrējās, jo lielāko daļu dzīves gan koncertos, gan ballītēs viņa pavada puskaila.

Pēc šopinga Rianna devās izklaidēties uz jahtu, kur viņu gaidīja pulciņš pēc ballītēm izslāpušu draugu, tostarp arī 20 gadus vecā angļu modele Kara Delevinja, ar kuru pēdējā laikā dziedātāja ir nešķirama.

Delevinja popularitāti iemantojusi ar savu liderīgo dzīvesveidu, kura dēļ viņu mediji dēvē par "jauno Keitu Mosu" un paredz ārstēšanos klīnikās.

Kā vēsta vietējie mediji, dažu dienu laikā meitenes iztērējušas pusmiljonu mārciņu - par 300 000 noīrējušas lielu luksusa klases jahtu, bet vēl 200 000 iztērējušas restorānos un naktsklubos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!