Foto: Publicitātes foto

Viens no lielākajiem televīzijas kanāla LNT jaunās sezonas jaunumiem būs sarunu šovs Runāsim atklāti, ko vadīs profesionāla un pieredzes bagāta psiholoģe Kaija Gulbe (attēlā).

DELFI Izklaidi informē LNT preses dienests, šajā šovā "ikviens atradīs sev, draugiem un radiem noderīgus padomus un ieteikumus". LNT ekrānos Runāsim atklāti nonāks jau 12. augustā un to varēs vērot darba dienās 19:00.

Kaija Gulbe ir psiholoģe ar 18 gadu ilgu darba stāžu, viņa daudz strādājusi dažādos izglītības centros.

"Tam, ka es piekritu piedalīties jaunā LNT šova veidošanā, ir savi iemesli. Manī ir nostiprinājusies pārliecība, ka dzīve mums piedāvā darīt to, kam mēs esam gatavi, darīt to, kas mums palīdz paplašināt savas pieredzes apvāršņus, palīdz pārvarēt mūsu aizspriedumus un bailes. Kaut par savu gatavību paši nebūt neesam pārliecināti," stāsta Gulbe.

No pirmdienas līdz ceturtdienai psiholoģe raidījumā uzklausīs ģimeņu, vecāku, bērnu, draugu un kolēģu attiecību mudžekļus, lai kopā ar skatītājiem meklētu labāko risinājumu katrā situācijā.

Raidījuma mērķis ir atklāti runāt par tēmām, kas sabiedrībā bieži ir tabu - kāpēc vīri pamet sievas, kāpēc pāri viens otru krāpj, vai ir iespējams atjaunot šķietami izirušas attiecības, kāpēc vecāki mēdz slēpt no bērniem patiesību par savām attiecībām, kāpēc cilvēki nodzeras utt..

Katrā Runāsim atklāti raidījumā vadītājas uzmanības lokā nonāks viens stāsts jeb viena attiecību problēma, kas jāatšķetina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!