Foto: F64

Pavisam nepatīkamu negadījumu ar superlīmi piedzīvojis pašmāju mūziķis un dziedātājs Andris Kivičs (attēlā) - atverot līmes tūbiņu, tās saturs iešļācies viņam acī, kā rezultātā skatuves māksliniekam nācies ar steigu doties uz slimnīcu.

"Labi, ka mana sieva Madara tik operatīvi reaģēja. Burtiski desmit minūtēs viņa mani nogādāja Stradiņos, un ārsti manu aci izglāba.

Sajūtas bija ļoti nepatīkamas. Kad līme iešļācās acī, bija dedzinoša sajūta, bet trakākais, ka, samirkšķinot plakstiņus, acs uzreiz aizlipa! Pilnīgi neko nevarēju redzēt.

Ārsti ievadīja anestēziju un līmi iztīrīja. Man izrakstīja dažādas želejas, kuras tagad jāsmērē. Dakteri teica, ka šis viņiem bijis pirmais šāda veida gadījums. Prieks, ka viss beidzās labi," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kivičs.

Mūziķis prāto, kas zina, kā šis negadījums būtu beidzies, ja viņš tik ātri nebūtu nokļuvis līdz slimnīcai, tādēļ Andris cilvēkiem iesaka būt ļoti uzmanīgiem, lai nenāktos piedzīvot šādu nelaimi. Arī viņš pats secinājis, ka vajag pievērst lielāku uzmanību dažādiem sīkumiem.

"Superlīmei bija tāds neredzēts un jocīgs vāciņš. Ar spico galu mēģināju pārdurt foliju, bet saturs tieši deviņdesmit grādu leņķī iešļācās man acī. Vajadzēja būt uzmanīgākam, jo līdz šim nebiju redzējis šādu vāciņu," secina Andris.

Mūziķim vēl lielāku satraukumu radījis fakts, ka viņa sieva ir bērniņa gaidībās, un viņai kuru katru brīdi ir jādzemdē.

"Vienu brīdi jau iedomājos, ka tā ir kaut kāda zīme. Pavisam drīz jānāk pasaulē bērniņam. Pie sevis vēl nodomāju, ka, mazums, viss notiks reizē," noslēgumā saka mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!