Foto: Privātais arhīvs
Ar kritiski vērtēto hitu Perfekta diena atpazīstamību iemantojušais pašmāju hiphoperis Nottārs (attēlā) pieņēmis būtisku lēmumu – puisis nolēmis atsacīties no sava skatuves vārda.

Pats izpildītājs atzinis, ka līdz šim ieguvis "neveiksmīgu popularitāti", un tāpēc nolēmis mainīt savu skatuves vārdu, kā pats apgalvo, uz daudzas reizes vieglāku - turpmāk viņš mūzikā darbosies vienkārši kā Guntars.

Puisis lēš, ka vecāku dotais vārds daudz labāk raksturojot viņu pašu, nevis izdomātu tēlu, un jau ķēries pie jauna muzikāla projekta - viņš sācis darbu pie albuma No cita skata punkta un jau publicējis pirmo singlu ar nosaukumu Spēks.

"Kopš dziesmas Perfekta diena es esmu pārdomājis, ko es gribu pateikt ar savu mūziku un kāpēc es viņu vispār taisu. Tāpat es par iztērēto naudu varētu darīt ko citu, bet tomēr esmu sapratis, ka man nekas tik ļoti nepatīk kā mūzika, tāpēc es turpinu savu mūzikas karjeru, bet ar savādāku ziņu.

Es vienkāršoju savu pseidonīmu, paņemot savu vārdu, un jaunais albums atspoguļos mani, kāds es patiesībā esmu," skaidro ex-Nottārs.

Iespējams, ka uz vārda maiņu Nottāru ir pamudinājusi savulaik plašu rezonansi guvusī mūziķa viesošanās aktiera Artusa Kaimiņa vadītajā raidījumā Suņu būda. Vismaz pats aktieris par to ir visai drošs.

"Es izdarīju labu lietu. Paņēmu jaunu, veidojošos personību un uzdevu viņam ļoti tiešus jautājumus. Ja tu gribi sevi pārstāvēt šajā hipijhopiju industrijā, tev ir jābūt ļoti pārliecinātam. Sešas nedēļas pēc tā raidījuma viņš izdzēsa visus savus garadarbus un nomainīja savu vārdu. Kaut kas viņā salūza, viņš saprata, ka ir jāmainās," žurnāla Santa septembra numurā prātojis Kaimiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!